icon

Oplatí sa kupovať plienky cez zľavu Union?

katarinka121
15. jan 2025

Ahojte, tie čo máte union a malé deti oplatí sa tá zlava na pampers a kupovat tie? Máte to niekto vypočítané kolko to vychadza na jeden ks plienky? A sú tie plienky dobre? Dakujem

lubkovaandrejka
15. jan 2025

@katarinka121 Ahoj, oplati sa, vyuzili sme to. Da sa to 2r dietata, 1x mesacne zlava 10€ na pampers premium care. Nasej sadli plienky super, jedina znacka,z ktorej sa nevyhadzovala, ale niekomu zas nesedia, musis vyskusat 🙂a neviem kolko to vychadzalo na 1ks plienky

gejb
15. jan 2025

@katarinka121 pozri si koľko stoja na eshope BENU, tie ktoré chceš a odpocitaj si 10€. Keďže každá veľkosť ma iný počet kusov v balení tak si to potom prepočítaj za kus.
Zľava platí pre mesačne balenia.

romino
15. jan 2025

Ja som raz tak pozeral daco, ked prisiel reklamny email Unionu ...tusim na zubne kefky a taketo veci.
Samozrejme, boli to zlavy len na takej istej urovni, ako bezne zlavy v obchodoch na dane produkty, prip. z dakeho shopu. Alebo ani to nie.
Skratka len marketingovy tah. Strata casu.
Ved si vygoogli presne tie iste produkty

gejb
15. jan 2025

@romino v tomto nemáš pravdu.

romino
15. jan 2025

@gejb Nehadam sa, mozno ponukaju medzitym aj realne zlavy.
Moja skusenost vtedy bola taka, ze som inde danu vec vedel kupit za podobnu cenu, bez komplikacii s nejakymi kuponni z unionu. Ved neviem ci to tiez nebolo z Benu ...ktory je v zaklade drahy, maju teda priestor "zlavy"