Otočná hracia deka Lamaze Oceán. Máte skúsenosti?
Ahojte, aké s ňou máte skúsenosti? Páči sa deťom? Rozmýšľam, že ju zadovážim 3 a pol mesačnej dcérke, pretože sa jej na brušku nepáči dlhšie ako minútu a dúfam, že táto hracia deka ju v tom bude motivovať. Alebo myslíte, že to bude práve z toho dôvodu zbytočná kúpa? Ďakujem za každú odpoveď 🙂
Lamaze....áno,je to milucke,hebucke.....všetky tie zvieratká sú jak z obrázku ale 90% ceny platis len za tych šesť písmen.....za značku...čistý biznis
Ahoj, ak mozem odporucit, tak my sme kupovali hraciu deku na oblecsvojebabo.sk a bola ovela lacnejsia. Je inej znacky ale myslim si ze znacka v tomto pripade rolu nehra, ide vic o farby a motivy 😉
Velmi zavisi od dietata. Syn taketo hracky igoroval, dcera sa vyhrala za dvoch.
my sme mali znackovu hraciu deku ale nie "otocnu", ten system sa mi velmi nepaci... neviem sa s tym nejak stotoznit, babo ma samo vyvinut snahu pootacat sa a pod a nie byt na tanieri... ja som bola s hracou dekou spokojna, mala sa v nej vyhrala.. nie nejak extra dlho (rychlo jej bola mala), ale pomohlo... ja som to uprednostnila pred hojdackami/lehatkami a kto vie cim dalsim 🙂))

Osobne si myslím, že sú to zbytočne vyhodené peniaze. Ak jej na deku dáš kopu hračiek, bude to podľa mňa rovnaký efekt. 🙂 A za usporené peniaze, kúp niečo užitočnejšie 🙂