icon

Plavky pre 20-mesačné dieťa k moru

lucka010
12. mar 2023

Ahojte skupinka,chcem sa opýtať tých mamiciek co už boli s detičkami pri mori. Aké plavky mali vaše detičky? S akými ste boli spokojné? Co všetko ste brali pre vaše detičky k moru? Dakujem

danyelia
12. mar 2023

Ahoj, plavky nemali buď žiadne, alebo úplne bežné (celé alebo polovičné) z hoci aj Pepca, nemali nijaké špeciálne. Úplne prvý krát sme mali aj také tie neoprénové, aby sa nespálili, ale potom sme od nich upustili, neboli pohodlné, lepili sa na telo a deti boli len nervózne. Bežný detský opaľovací krém 50-ku, klobúčik (ktorý si stále strhávali), slnečné okuliare (ktoré nechceli nosiť). Inak nič mimoriadne, dievčatám som brala hlavne šaty, ak by sa zašpinili (reálne nosili 3 obľúbené dookola). Všetko sa dá kúpiť aj tam, ak by niečo chýbalo...

andreakotesova
12. mar 2023

Bud mali plávacie plienky alebo speci plavky, ktore neprepustili moč. NIKDY by som nenechala holé dieťa na verejnosti!

lucka010
autor
12. mar 2023

@danyelia ďakujem. Dcérka nie je ešte odplienkovana takže rozmýšľame aké plavky kúpiť,aby sme neváhali 100 jendorazovych na plávanie

petamich
12. mar 2023

@lucka010 maly mal tricko a ciapku s UV filtrom z Decathlonu a plavky mal neoprenove splash about alebo plavecke plienky (mal necely rok, ked sme boli prvykrat pri mori), tento rok bude na slnku viac a nechce sa mi ho stale natierat takz mu k tejto vybave dokupim aj spodok s UV filtrom a plavky opat splash about neoprenove resp. take iste len z lokalnej plaveckej skoly

princess59
12. mar 2023

Dcéra nosila minulé leto vrchný diel s UV filtrom a dole buď plienku do vody alebo spash about plavky, toto leto to bude rovnaké iba vymeníme spodok lebo u sa pýta na už potrebu, tak dáme klasické nohavičkové plavky ( v lete bude mať 2 roky)

sejbipi
12. mar 2023

Lindex plavkové body a plienka do vody

denden77
12. mar 2023

normalne plavkove gatky, najlepsie 👌😊
mala teda aj tricka, ci overaly s ochrannym faktorom, neoprenove plavky, plienky do vody.. "mama je vzdy pripravena" 🤣🤣🤣
tiez nebola odplienkovana 😊 do bazena mala plienku do vody, do mora plavky 😊

luliu
12. mar 2023

@lucka010 neoprénové plavky splash about

luliu
12. mar 2023

@denden77 neodplienkovane dieťa s obyčajnými plavkami do mora? Snáď neprišlo na ňu kakanie. Toto nepochopím.....

janula12345
12. mar 2023

@lucka010 zalezi aj od typu pokozky a teploty vonku. Moja dcerka mala v tomto veku 3 plavky pri mori - dvoje cele, a jedny dvojdielne ze kratasy a tricko s kratkym rukavom. A tie posledne sme mali najviac. Jednak je bledokozec, a bolo super ze nemala spalene plecka (a nemusela som stale dotierat),, a kratase nad kolena sa nam osvedcili najviac a aj ona ich chcela najviac. Ked si dala kpasicky krojene plavky-- no poviem rovno.. samej jej vadilo, ze ma v gatkach tonu piesku 😁🤷‍♀️ - v kratasoch to nemala. Ale kazdy je iny.. behali tam deti hole a neriesili.

majlo1234
12. mar 2023

@andreakotesova preco nie? Pytam sa cisto informacne. Mne napriklad mokre plavky vadia a s dietatom si neviem predstavit vkuse nu menit za suche, ked chodi z vody a do vody, tak ho nechavam holeho vacsinou/ s trickom a klobukom.

denden77
13. mar 2023

@luliu nie, neboj sa.. poznam si dieta 😁 ona potrebuje na to klud a sukromie, kakavala schovana na izbe 🤣

nwnw
13. mar 2023

@lucka010 https://www.brendon.sk/konfidence-fs05-b-1-2y-p...

Rovno aj s UV a pod to neoprenove alebo len neoprenove

kris_tin257
13. mar 2023

Náš mal takéto plavky s UV ochranou pod to plienky do vody a čiapku s UV ochranou 😊 rok na to mal podobne plavky akurát to bol kapitán Amerika 😀

lucka010
autor
14. mar 2023

@andreakotesova ďakujem. A ako ste riešili ak sa pokakali? Mali ste náhradné a večer oprali? Lebo neviem si predstaviť brat veľa kusov do lietadla k moru jednorazové plienky do vody 🙈 preto hľadám alternatívu

andreakotesova
14. mar 2023

@lucka010 vo vode mal plavky, ked z nej vyliezol, dávala som mu suchu plienku.

lucka010
autor
19. mar 2023

Ďakujem všetkým za rady 🙂