Plienkový monitor Snuza

4. máj 2023

Mamičky, ako ste spokojné s plienkovým monitorom Snuza? Ktorý je ten naj? Snuza Hero alebo Pico? Ako dlho vydrží batéria? Ďakujem.

domireb
4. máj 2023

Ja som ho použila 2x. Malá bola chuducká, v kuse pípal, keď sa jej trošku posunul. V kočíku alebo v autosedačke bol k ničomu.

miska1701
4. máj 2023

Ja som ho mala pri prvej dcere (10r) a teraz som ho mala zas a za mna spokojnost, raz pipal,ale to som ho asi zle nasadila a zosuchol sa z plienky

rajc1nka
4. máj 2023

Ja tiez odporucam, pouzivala som ho pri prvom synovi aj pri dcere, vyhoda bola v tom,ze som s nimi spala v posteli a mali monitor tym padom aj v manzelskej posteli, lebo sa stretavam s tym, ze kupi sa monitor, da sa do postielky a nakoniec dieta spi s rodicmi. Maly ho mal napr aj ked spal v kociku na terase, nosil ho skoro non-stop az do 6.mesiaca, ked si ho zacal obchytkavat. Ale za mna velka spokojnost a urcite odporucam kazdej mamicke

titla
5. máj 2023

My sme ho kupili po tom co sa u syna zacali apnoe prihody. V postielke mal klasicky monitor dychu - platne, ale ked som ho davala spat do kocika na balkon, na navsteve a pod pouzivali sme snuzu. Za mna klasicky monitor ovela lepsie. Ja som uspavala na prsniku, syn zaspal, prelozila som ho a ked som potom zapinala snuzu x-krat sa mi na to zobudil (Su to uz skoro 4 roky, takze mozno su uz novsie modely a tie nepipaju pri zapinani/vypinani). A ked trosku podrastol a zacal sa v spanku viac hybat rovno sme ju odlozili. Lebo akonahle sa pomrvil, detektor prestal priliehat k telu, spustilo to poplach a hned bolo po spanku.