icon

Plienky Happy Bella alebo Tesco

eliskapa
20. feb 2017

Baby prosím poraďte ... na začiatku som používala babylove plienky 1, 2 ... 3 a 4 sa mi už nepáčili, tak som prešla na pampers premium care - ale tie nové balenia čo sú s tou sieťkou to je hrozné ☹ ... rozmýšľam nad Bella Happy alebo ste viaceré písali Tesco fialové ... medzi týmito dvoma, ktoré by ste zvolili? Ďakujem

tyelde
20. feb 2017

Tesco som neskúšala, ale bella happy boli v pohode, ale trošku menšie ako pampers

kapurka270
20. feb 2017

@eliskapa a nechces vyskusat znacku dada...mam v ponuke za 8 eur balenie,velkost 4 je od 7 do 18 kg,v baliku je 50 ks...pri 2 balikoch by ta postovne balik na adresu vysiel 3,70...ja ich pouzivam a som max.spokojna.ak mas zaujem ozvi sa mi

cathy26
20. feb 2017

@eliskapa ahoj...my fungujeme od narodenia na plienkach Bella Happy a som spokojná; objavila som ich uz pri prvom synovi,tak teraz pri druhom som isla na istotu.

eliskapa
autor
20. feb 2017

@cathy26
@kapurka270
@tyelde
Dakujem baby ... este pockam ci niekto napise a ked nie, tak vam napisem ako som sa rozhodla 🙂

n0mi
20. feb 2017

Bella. Z pampersiek sa mi vyhadzal aj z tesco a lidl plienok. 🙂

viera77
20. feb 2017

bella happy su pre mna naj plienky, aj vratane zenskych hygienickych veci, teda u mna tato znacka velka spokojnost....vsetko objednavam bud priamo z ich stranky alebo v 101 drog. maju vyhodne ceny....pampers a lidlovske plienky alergie, tesco - ziadna farba nic moc.

xandra7
20. feb 2017

@kapurka270 tie su fajne... ja by som mala zaujem, vy ich predavate v ramci eshopu?

delmondo
21. feb 2017

Za mňa sú v pohode pampers zelené, Tesco sovickove, Bella Happy, lidlove.

ullala
21. feb 2017

Tiez sme z rovnakeho dovodu teraz presli na bellu. Mali vyborne vysledky v dteste. A najlepsie vysli aj co sa skodlivych latok tyka. Len su trochu vonave - nejaky extrakt z caju.

cathy26
21. feb 2017

@ullala to ano, ale urcite menej než napr. zelené pampersky 😉

ikabu
21. feb 2017

ja som od zaciatku pouzivala plienky z Lidlu a bola som maximalne spokojna... nic detom nebolo, myslim nejake vyrazky a tak 🙂 a dokonca sa mi ani nestalo, ze by precurali plienku 🙂

uzanka16
21. feb 2017

Bella happy plienky

kapurka270
22. feb 2017

Ja odporucam jednoznacne znacku Dada,mam ju odskusanu plienky,vlhcene utierky a aj kozmetiku a cenovo polovica z pampersiek.Ak by mal niekto zaujem,viem zabezpecit dovoz

kikuska1010
4. dec 2020

Za nas ani jedny my len pampers