Plienky pre dlhych spáčov v pohybe
Dobrý deň prosím vás ake plienky nepretecu pri dietati ktore sa toci vrti pri spanku. Dieta ma 1,5 roka 16kg a prespi 12 hod v kuse. Dakujem.
Kolorky na noc. Ale aj Pampers pants nočné
a aj sedia najlepsie zo vsetkych. napr. babylove su prilis uzke a mal to ako tangace, kolorky prilis siroke a nizke
dlho sme pouzivali Kolorky ale tie precikal cez stehno, teraz pouzivame Pampers alebo Huggise pants a super 🙂 a to nas precestuje pol sveta v noci
@mama4444 plienka bola plna? nie su mu velke zeby okolo nozicky pretiekli? alebo naopak male? nas vypije minimalne 2l mlieka denne a neprecura tak rychlo. ma skoro 3 roky a 14 kg a tiez nosi pampers premium care pants 5. vsetky ostatne precikal ovela rychlejsie. plus Kolorky tiekli okolo nozicky, ked lezal
@lyci aj kolorky som vyskusala. Tie su zle.
Babylove su velmi dobre pouzivam dlhe roky ale maly mi prespi 13 hodin v noci a rano uz ma vlhke pyzamko posledne dni ( nie vzdy ) a ked mu vymienam plienku o 00:00 ked idem spat , uz sa tak mevi a otvori oči na chvilku tak reku ze nejake ine najdem na noc.
Maly ma 1,7 a 14 kg. Ma pivne brusko 😂 a pouzivam 5. Tie 4 boli nizke a malicke. 5 su idealne.
Tuto noc ale zaujimave ze vydrzali.
Vcera som to ale nepochopila preco pretiekol.
Uvidime tuto noc. A mlieko mu davam 260ml pred spanim
@mama4444 tak dufam, ze ich mal len dako zle nasadene alebo bol pipik zle ulozeny a pretiekli bokom. ale som si spomenula, ze aj ja som ich v noci menila, aby rano nemal mokre pyzamo a bolo to pred par mesiacmi, tak som na to uz aj zabudla. ale stale vydrzia najviac spomedzi vsetkych, co som vyskusala

@mama4444
ahoj hagiis su super, nohavickove