icon

Poradíte stoličku na papanie s vysokým operadlom?

xxxka
10. sep 2025

Ahojte, plánujem kupovať stoličku na papanie. Viete mi poradiť takú, aby mala operadlo vysoké aspoň okolo 40cm? Tento údaj často nie je pri stoličkách uvedený. S akou máte dobrú skúsenosť? Možné pripnutie lehatka je výhodou ale nie je nutné. Ďakujem vopred za rady a skúsenosti 🥰

anonym_569c5b
10. sep 2025

Ja odporucim stokke, vysku operadla som merala od sedacej casti po baby set a je to cca 27 cm. Dieta v nej krasne sedi, nie je tam utopene a ked uz vie sediet, ma v super vyske aj pultik na jedenie, resp stol, ak pultik nechces a bude jedavat s vami pri stole.
Da sa na nu pripnut aj lehatko.
Za mna najlepsia stolicka, aj ked drahsia, ale bazarovku kupis lacnejsie a este ju vies aj nasledne dobre predat.
Ja som mala vyskusanu aj stolicku z lidl - roba a od kinderkraft, tiez taky podobny dreveny model. Ale stokke ma ovela lepsiu udrzbu a stoji to za tie prachy. Na predoslych dvoch bolo hned vidiet poskodenie, od rozliatej vody a cistenia - popukany a zosuchany lak. Za mna cistenie pultika katastrofa. Zo stokke to zlozim, vysprchujem, pretriem alebo dam do umyvacky a mam pokoj. Lidlovska aj kinderkraft stolicka vyzerali po polroku pouzivania ako keby som ich mala po troch detoch, stokke mam uz 3/4 roka a nevidiet na nej znamky uzivania a kupovala som ju ako pouzivanu. Neviem povedat kolka som majitelka, ale minimalne druha a stale top

denkabemommy
10. sep 2025

Za mňa tiež stokke, hlavne tu stoličku potom vyuzije dieťa až kým sa neodsťahuje od rodičov 😅