Poradíte stoličku na papanie s vysokým operadlom?
10. sep 2025
Ahojte, plánujem kupovať stoličku na papanie. Viete mi poradiť takú, aby mala operadlo vysoké aspoň okolo 40cm? Tento údaj často nie je pri stoličkách uvedený. S akou máte dobrú skúsenosť? Možné pripnutie lehatka je výhodou ale nie je nutné. Ďakujem vopred za rady a skúsenosti 🥰
Za mňa tiež stokke, hlavne tu stoličku potom vyuzije dieťa až kým sa neodsťahuje od rodičov 😅

Ja odporucim stokke, vysku operadla som merala od sedacej casti po baby set a je to cca 27 cm. Dieta v nej krasne sedi, nie je tam utopene a ked uz vie sediet, ma v super vyske aj pultik na jedenie, resp stol, ak pultik nechces a bude jedavat s vami pri stole.
Da sa na nu pripnut aj lehatko.
Za mna najlepsia stolicka, aj ked drahsia, ale bazarovku kupis lacnejsie a este ju vies aj nasledne dobre predat.
Ja som mala vyskusanu aj stolicku z lidl - roba a od kinderkraft, tiez taky podobny dreveny model. Ale stokke ma ovela lepsiu udrzbu a stoji to za tie prachy. Na predoslych dvoch bolo hned vidiet poskodenie, od rozliatej vody a cistenia - popukany a zosuchany lak. Za mna cistenie pultika katastrofa. Zo stokke to zlozim, vysprchujem, pretriem alebo dam do umyvacky a mam pokoj. Lidlovska aj kinderkraft stolicka vyzerali po polroku pouzivania ako keby som ich mala po troch detoch, stokke mam uz 3/4 roka a nevidiet na nej znamky uzivania a kupovala som ju ako pouzivanu. Neviem povedat kolka som majitelka, ale minimalne druha a stale top