icon

Poradíte topánočky na prvé kroky?

enuskama
22. feb 2014

Ahojte baby, rada by som sa spytala ake su podla vasich skusenosti dobre topanocky na von. Syn ma skoro 11 mesiacov a po dome si uz chodi sam, rada by som mu kupila topanocky na von a neviem ani AKE ani KDE(myslim v BA alebo Zahorie). Ma vsak siroku nozicku a vysoku klenbu 😒 . Kupili sme mu v zdravotnickych potrebach topanky RAK ale otlacaju ho na malickoch. Budem vdacna za kazdu radu 🙂 .

ketrinka17
22. feb 2014

Skus adidas niektore modely su siroke moj maly ich nosi a ma dost siroku nozku aj vyssi nart, cize mame problem kupit pekne a dobre topanocky..najlepsie je ist do obuvy a skusat 🙂

tilly24
22. feb 2014

skus pobehat viac obuv aj s malym a len mu skusaj na nozicke, a uvidis ktore mu najviac sedia, u nas mala dcerka prve ozajstne topanky od batu, a syn mal take tenisky z deichmanu, ono to dieta ponosi aj tak max 2-3 mesiace, takze nejako extra drahe by som nekupovala, tiez nekupuj vacsie , zober taku velkost ako mu treba

yasmin0001
22. feb 2014

Odporucam pridat sa ku skupine:
https://www.modrykonik.sk/group/4501/

tinkax
22. feb 2014

my sme mali pediped a boli super, kupili sme ich na liliputi.sk

lejlla
22. feb 2014

ja som spokojna sante a protetika...

zuuzika
22. feb 2014

pedipedky,najprv capacky, teraz grip n go...

lucinocka
22. feb 2014

my pouzivame Kornecki, terza som jej kupila Superfity a z papuciek Ren But.. vsetky maju ohybne podrazky, mala ma teraz papucky o dva cisla vacsie a chodi v nich pekne, nepodkyna sa...rak su hrozne tvrde, nonstop mi v nich padala 🙂
A inak topanky sa maju kupovat o 1,2 cm vacsie ako nozicka dietata 🙂 ja som na to prisla neskoro a zbytocne som vyhodila peniaze za topanky co nam vydrzali mesiac

tinka9000
23. feb 2014

Naše prvé topánočky boli protetika a aj potom sme ich dlhšie používali a kupovali viaceré, aj letné sandálky, zimné mala dcérka teraz richter a sú tiež perfektné.

evka_szabova
25. feb 2014

naši tiež mali široké nožičky a vysokú klenbu.

Boli sme spokojní napr. v Tripose (http://boticky.sk), majú predajňu v Karlovej Vsi.