icon

Poraďte dobré baby vysielačky

nanka3
27. apr 2015

Ahojte, vedeli by ste mi poradit nejake dobre baby vysielacky, ktore by nechrcali a mali velky dosah? ma niekto vysielacky ktore maju dosah z domu na dvor?

inka04
27. apr 2015

...my mame tuto, beriem si ju na ihrisko za panelak a bez problemov - nechrci, plus ma pekne melodie - http://elektronicke-opatrovatelky.heureka.sk/ph... - ja odporúčam

nanka3
autor
27. apr 2015

@inka04 a mas ju odskusanu aj tak, ze dieta vo vnutri spi a ty si von?

bosoriak
27. apr 2015

@nanka3 Najlepsia bola Topcom Babytalker 1010, ale uz ju dostat len cez bazar, lebo sa nepredava. Mne fungovala tak, ze dieta bolo na hornom poschodi a ja som vencila psa o 300m dalej a stale bolo pocut. Mozno ju niekto bude ponukat, podla mna najlepsia vysielacka pre rodinny dom.
Mali sme aj Topcom Babytalker 1020, ale ta bola uplne zla.

inka04
27. apr 2015

@nanka3 Ano, mam starsieho synceka, ktory sa chce von hrat a babo, ktore chce spat vnutri... Ale ihrisko mame hned za panelakom. Na metre ti to neviem povedat, ale v popise mas dosah tusim 200m...

natali.83
27. apr 2015

@nanka3 Ja mám Topcom Babytalker 1010 a som max spokojná. Bývame v dome a mám staršiu dcérku, s ktorou sme v prípade pekného počasia skoro stále vonku + mladšiu, ktorá ešte spáva 2x denne v dome. Vysielačka funguje, nechrčí, len si treba nájsť správny kanál, lebo na niektorých to chytá aj iné vysielače. 🙂 Ale je na výber niekoľko, takže to nie je problém. Len asi ju už novú nekúpiš, lebo je to starší model.

nanka3
autor
27. apr 2015

@bosoriak topcom babytalker sme mali aj my, kupeny tu na MK za 30 eur, vyhodene peniaze, pretoze okrem sumu sme nic nepoculi..... po tejto skusenosti, uz nic elektronicke z bazara kupovat nebudem, pretoze ako predavajuca by som sa hanbila taketo cosi vobec predat, aj za 10eur by to bolo vela.....

nanka3
autor
27. apr 2015

@bosoriak mali sme ten 1020.... otras

natali.83
27. apr 2015

@nanka3 Tak závisí od predávajúceho. Asi si mala smolu na niekoho nespoľahlivého. Ja som ich tiež kupovala tu a ako som písala, som spokojná. Neskúšali ste preladiť kanál? Či bola vyslovene pokazená? Mne v mnohom pomohol aj návod, keď som si nevedela poradiť.

22bosorka
1. máj 2015

http://elektronicke-opatrovatelky.heureka.sk/ph...
my mame tuto a je super, velky dosah, pekne prijemne melodie, vobec nechrapci

veronikatothova
13. máj 2015

Ahojte,

práve pozerám vysielačky. Viete mi niekto poradiť a napísať aký je rozdiel medzi vysielačkami Philips Avent SCD505 a SCD 560?

Ako ste s nimi spokojné?

Ďakujem.