icon

Poraďte stránku, kde kúpim detské oblečenie

tam81
16. máj 2013

DIEVCATA NEVIETE MI PORADIT NEJAKU STRANKU NA DETSKE MODERNE OBLECENIE? NASLA SOM WWW.FASHIONKIDS.NU ALE TAM SA NIC NEDA Z TOHO OBJEDNAT. MAJU TAM SUPER VECI. NAPISTE AK MATE NEJAKE STRANKY KDE NAKUPUJETE, PREDPOKLADAM,ZE TO BUDU ZAHRANICNE.

POZRITE SI: http://fashionkids.nu/

Strana
z2
janicka99
24. jún 2014
Používateľ janicka99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janicka99.

Baby ja si zase neviem vynachváliť obchodík s oblečením http://www.detska-vybavicka.sk/ - majú tam toho strašne veľa v ponuke, až si neviem vybrať 🙂) a teším sa keď budem zase tehotná, aby som si mohla kúpiť nové oblečenie aj pre mňa 😀

saa25
26. jún 2014

moderné a kvalitné veci pre deti, ale aj rodičov, sme objavili na www.sklapni.sk - slovenský eshop, poštovné sme neplatili

majka1211
28. júl 2014

Náš eshop je tu preto, aby vás zbavil všetkých zbytočných starostí s detským oblečením.

nasanjelik. sk

lillsfashion
Odpoveď bola odstránená
lillsfashion
Odpoveď bola odstránená
andrea931
21. aug 2015
tana284
21. aug 2015
Používateľ tana284 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tana284.

babygo🙂

zanet63
21. aug 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

ja radsej kupim v obchode ako objednavat a tozvie ci to bude dobre

sonyap111
19. sep 2015

sonya-shop.sk

miriam1984
10. mar 2016
Používateľ miriam1984 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriam1984.

Ja som viac krat odskusala obchodik pre deti www.miminka.sk . Ani raz nesklamali. Maju vyrobky vysokej kvality a za fakt výbornú cenu, kedze robia velkoobchod. Isto odporúčam 😉

petralt
15. apr 2016

dobry den, ponukame kvalitne detske oblecenie pre deti od 0-8 rokov, ide o cesku znacku Little Things, predava sa vo velkych obchodnych centrach. je to velmi kvalitne usite oblecenie, vyrobene v ceskej republike, z kvalitnych latok z ceska, talianska, polska. eshop sa vola: www.vecickypremaledeticky.sk

petralt
15. apr 2016

Dobry den,
ponukame kvalitne detske oblecenie pre deti od 0-8 rokov. Ide o cesku znacku Little Things. Predava sa vo velkych nakupnych centrach. Je to oblečenie vyrobene v ceskej republike, z latok z ceskej republiky, talianska, polska. Je velmi prakticke a pekne. eshop sa vola: www.vecickypremaledeticky.sk

matka86
26. máj 2016
Používateľ matka86 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matka86.

Ja veľmi rada nakupujem cez internet z najrôznejších stránok. Vždy sa mi podarí nájsť aj nejakú zľavu a nakúpiť výhodne alebo aspoň získam poštovné zadarmo, naposledy napríklad cez http://www.kuponyzdarma.sk/bambino-sk/. Oplatí sa to.

ani11
4. jún 2016

Ponúkame kvalitné oblečenie pre detičky od 0-7 rokov. Všetko vyrobené v EÚ zväčša zo 100% kvalitnej bavlny. Doručenie do 48 hodín, doprava zdarma nad 50€ a doprava zdarma + darček nad 60€
www.minisatnik.sk

daphneee
Odpoveď bola odstránená
adrian333
Odpoveď bola odstránená
leon20
Odpoveď bola odstránená
dadda
Odpoveď bola odstránená
bajom
Odpoveď bola odstránená
najbaby_sk