Postieľka pre bábätko
Ahojte dievčatá vedeli by ste mi poradiť aký typ postieľky je najlepší pre bábätko ? Vyberám zo stránky drievko.sk , je ich tam milión druhov, rôzne ceny a ja vôbec neviem aká je najpraktickejšia , je to moje prvé dieťatko 🙂 🙏🙏🙏❤️
@christin1280 dobry pokus o reklamu🤣 Asi som.slepa ale ja tam postielky nevidim🤣🤣🤣👌 a ked uz teda predavaju brikety a paliva,tak by tam.mohla byt cena nie ziadosti o cenovu ponuku,na take sa im mozem vykaslat rovno,na to nemam cas🤣☝️
presne ako pise @sonnenshein najlepsie je polohovatelny rost, a jedna stena komplet dole (nie len znizit). na zaciatku ma vela ludi postielku tak ze tu jednu stenu das prec a nacapis na manzelsku postel, ked su v rovnakej vyske = minimalne dvihanie babatka. aj keby ste chceli postielku mimo vasej postele tak je dobre mat rost co najvyssie, kym dieta nevie lozit - co mas par mesiacov - nevypadne a ty si usetris chrbat.
@tncka lebo je to nie drievko, ale drevko 😉
@christin1280 my máme túto z ikei, má veľmi dobrú cenu, rošt je polohovatelny na 3 polohy, posledná štvrtá verzia je takto, bez bočnice, s pridanou doskou na spodu, takže môže slúžiť aj po 2 rokoch dieťatka.
Drevko je fajn, ale tie postieľky sú tak príšerne drahe, osobne by som nedala 260€ a podobne, v sekcii lacné postieľky sú nad 100€ všetky. Väčšina okolo 150€, to je za mňa zbytočne 🙂
@christin1280 pozri si inzeráty tu na koníkovi, zbytočne budeš drahú postieľku kupovať. A co by mala spĺňať ti už napísali dievčatá vyššie. My sme mali prvú postieľku za 20 € plus sme kúpili nový matrac a druhu postieľku za balík plienok som vymenila a zase kúpila matrac novy(mám odstup 9 rokov medzi deťmi, čiže pre druhorodene som nemala už po prvom nič).
my sme kupovali taku, ktora ma 5 poloh, bocnica je stahovatelna s moznostou dat uplne pod postielku. Brala som to teda ako investiciu aj do buducna, ze ju vyuzijeme dlhsie. https://www.bonybon.sk/detsky-nabytok/bukova-po...
@christin1280 Pri staršej sme mali zdedenú kvalitnú postieľku a nechcela tam nikdy spat. zbytočný kus nábytku. A tak pri druhom sme kúpili úplne najlacnejšiu, aká existovala a ten spal zasa iba tam. Poslúžila 2,5roka a kúpili sme radšej kvalitnejšiu veľkú.
Tskze ja by sim do toho extra neinvestovala, kúp takú, čo vam pasuje do interiéru a nebude prehnane drahá. 2 polohy roštu majú asi všetky. To je fajn vec.
@bambuslienka prosím ta, aj si tých 5 polôh využila všetkých? Zdá sa mi to ako dobrý marketingový ťah výrobcu, čím viac polôh, tým väčšiu sumu si môžu vypýtať 🙂
Baby určite nekupujte od drevka, eshop čo sa tvári, že to výraba, nakupuje z poľska :( za mňa zlá skuenosť
@veronika_m22 ahoj chcem sa opýtať na drevko vašu skúsenosť, že či ti vadilo u nich iba to že nakupuju z poľska alebo je aj ten výrobok nekvalitny? Práve som si chcela od nich objednať postieľku tak preto sa na to pýtam. Ďakujem 😊
My sme kupili postieľku z bonybon a sa mi páči, že sa tam k nej dala rovno dokúpiť tá rastová bariérka. Teraz dcérka ked je väčšia postieľku stále využíva. Toto je super vec podla mna 🙂

@christin1280 Prakticke je, ked ma minimalne 2 polohy rostov (vysku), a fajn je bocnica, co sa da dat dole. Inak je to uz len o vzhlade, nie praktickosti. 🤭