icon

Používali ste videopestúnku?

17. dec 2021

Ahojte, som prvorodička, mám týždeň do termínu 😅. Začala som premýšľať ale či mám naozaj všetko kúpené. Rozmýšľam že by som ešte kúpila videopestunku, ale stojí to dosť peňazí, tak ma zaujíma či ste ju reálne používali ? Pripadne či aj nemáte nejaká mamička na predaj. Alebo aspoň odporučiť nejakú cenovo dostupnú 🙂 lebo som sa zamýšľala nad tým že keď bude malá spať napríklad v obývačke, a ja budem chcieť variť(ak to vôbec zvládnem 😅) že či by bolo bezpečne ju nechať len tak samu bez dozoru.

Strana
z2
zozo4
17. dec 2021

Vrelo odporúčam.Sice sme ju začali používať až okolo 1 roka keď už mala začala spávať sama vo svojej izbičke,a je jedno či ste v byte alebo v dome,áno najlepšie mať s kamerou a väčší rozsah ak by ste sa potrebovali vzdialiť ďalej napr iba na záhradu.Kym je dieťa malé a spí s rodičmi tak som to neriešila a počas dňa som ju mala vždy v takom dosahu aby som na ňu videla či už pri varení alebo iných prácach všetko záleží od toho kto má aké možnosti.

selest
17. dec 2021

Jedna z naj veci. Pouzivame doteraz pri 3rocnom aj pri babatku. Vecer ked pozerame telku a pocujem ze sa mrvia len mrknem a viem ci sa oplati tam bezat alebo sa len prehadzuju na druhy bok. Niekedy ked sa maly sam hra v spalni ked napr varim alebo sa venujem mensiemu tak si tiez zapnem. Zachranila ho uz pred padmi z komody atd. Za mna super vec

jana_eyre_2
17. dec 2021

Ja by som bez videopestúnky ani neodišla od babatka, bola som rada že ich.mam stále na očiach.. najmä pri prvom synovi som mala popôrodnú depresiu a videopestúnka mi pomáhala sa aspoň občas od neho vzdialiť bez toho aby ma chytala panika..

To.uz bolo ale dávno, teraz kúpiš toľko možných kamier, aj na mobil čo.si nastavis.. v tom sa nevyznám, to môj muž, občas keď sa deti kúpu vo vani, hlavne najmladší ich dáme na kameru pre istotu keby sa čosi udialo, takže stále u nás využite..

evitaa1234
18. dec 2021

Ak byvate v byte je to zbytocnost. Počas spanku nebudete mocť extremne buchotať, teda budeš všetko počuť. Ak bybate v dome a kuchyňa naprm je na inom poschodi ako izba kde bude spať babatko je to prakticke...

Strana
z2