Používali ste videopestúnku?
Ahojte, som prvorodička, mám týždeň do termínu 😅. Začala som premýšľať ale či mám naozaj všetko kúpené. Rozmýšľam že by som ešte kúpila videopestunku, ale stojí to dosť peňazí, tak ma zaujíma či ste ju reálne používali ? Pripadne či aj nemáte nejaká mamička na predaj. Alebo aspoň odporučiť nejakú cenovo dostupnú 🙂 lebo som sa zamýšľala nad tým že keď bude malá spať napríklad v obývačke, a ja budem chcieť variť(ak to vôbec zvládnem 😅) že či by bolo bezpečne ju nechať len tak samu bez dozoru.
Jedna z naj veci. Pouzivame doteraz pri 3rocnom aj pri babatku. Vecer ked pozerame telku a pocujem ze sa mrvia len mrknem a viem ci sa oplati tam bezat alebo sa len prehadzuju na druhy bok. Niekedy ked sa maly sam hra v spalni ked napr varim alebo sa venujem mensiemu tak si tiez zapnem. Zachranila ho uz pred padmi z komody atd. Za mna super vec
Ja by som bez videopestúnky ani neodišla od babatka, bola som rada že ich.mam stále na očiach.. najmä pri prvom synovi som mala popôrodnú depresiu a videopestúnka mi pomáhala sa aspoň občas od neho vzdialiť bez toho aby ma chytala panika..
To.uz bolo ale dávno, teraz kúpiš toľko možných kamier, aj na mobil čo.si nastavis.. v tom sa nevyznám, to môj muž, občas keď sa deti kúpu vo vani, hlavne najmladší ich dáme na kameru pre istotu keby sa čosi udialo, takže stále u nás využite..
Ak byvate v byte je to zbytocnost. Počas spanku nebudete mocť extremne buchotať, teda budeš všetko počuť. Ak bybate v dome a kuchyňa naprm je na inom poschodi ako izba kde bude spať babatko je to prakticke...

Vrelo odporúčam.Sice sme ju začali používať až okolo 1 roka keď už mala začala spávať sama vo svojej izbičke,a je jedno či ste v byte alebo v dome,áno najlepšie mať s kamerou a väčší rozsah ak by ste sa potrebovali vzdialiť ďalej napr iba na záhradu.Kym je dieťa malé a spí s rodičmi tak som to neriešila a počas dňa som ju mala vždy v takom dosahu aby som na ňu videla či už pri varení alebo iných prácach všetko záleží od toho kto má aké možnosti.