Ako správne používať fľašu Avent s ventilom Airfree?
Ahojte mamičky potrebujem poradiť ako mam používať airfree ventil na avent fľašu Classic+ s cumlíkom Classic+ … každý cumlík ma dierku na vzduch a ja teraz neviem či tá dierka nejako súvisí s tým ako dám ten ventil alebo je to jedno, nechcem to dať zle tak ďakujem za rady. Používa sa to aj s cumlíkom natural ?
@vanii_s ten istý problém mám aj ja neviem načo to tam je a načo to slúži
@vanesa2309 ja som začala používať potom antikolikove twistshake a v pohode 😊
@vanesa2309 ja som začala používať potom antikolikove twistshake a v pohode 😊
@vanii_s vyskušam ktorú presne? vies poslat foto
@vanii_s vyskušam ktorú presne? vies poslat foto
@vanesa2309 posielam ti link na ich oficiálnu stranku, kde si môžeš o tom aj prečítať alebo pozrieť. Majú rôzne veľkosti, farby a iné príslušenstvo, ktoré tiež máme doma. Dajú sa kúpiť aj cez notino alebo iné SK stránky.
Za mňa sú super, najskôr sme mali tu menšiu do 180ml. Ale máme v zálohe aj túto väčšiu 330ml.
@vanesa2309 posielam ti link na ich oficiálnu stranku, kde si môžeš o tom aj prečítať alebo pozrieť. Majú rôzne veľkosti, farby a iné príslušenstvo, ktoré tiež máme doma. Dajú sa kúpiť aj cez notino alebo iné SK stránky.
Za mňa sú super, najskôr sme mali tu menšiu do 180ml. Ale máme v zálohe aj túto väčšiu 330ml.
@vanii_s ale málý bude mat iba dva mesiace to môže takú flašku ?
@vanii_s ale málý bude mat iba dva mesiace to môže takú flašku ?
@vanesa2309 áno jasne, my sme ju tiež tak začali používať, cumel si tam dáš kľudne menší, majú rôzne veľkosti S,M,L podľa kvapociek v rohu ako chceš
Pozerala som sa a M sme mali hneď od začiatku teraz máme L

@vanii_s ten istý problém mám aj ja neviem načo to tam je a načo to slúži