Prací prášok pre deti a alergikov
Ahojte,
čo používate na pranie pre detičky?Prípadne ľudia s citlivou pleťou,alergici? 👶
Bupi tekuty prac. Prasok sensitive
Lovela. A ziadna avivaz!
pre deti zatiaľ neperiem, ale keďže sa mi už tiež párkrát vyhodili svrbiace fľaky po tele po použití niektorých práškov, používam len tie detské tekuté: Lovelu, niekedy Bupi a v poslednej dobe Persil Sensitive gel. ku tmavému prádlu pridám trochu octu, žiadne aviváže, max. občas túto (kupujem v DM drogerke): http://www.makrobiotika.cz/fotky32717/fotos/_vy...
@bibiana29 najlepsie vyskusat mne sa z persilu sensitiv vyhadzala, lovela nevyprala dobre vacsinu flakov, bupi tekuty tiez nie. Mali sme aj batole. Prala som aj v mydlinach. Dala som ich do malej sietky a supla do bubna k pradlu. Super sa rozpustili a nemusela som ich vopred rozpustat a liat do pracky. Bez sietky zas vyplavali hned von.
lovela prasok podla nasich domacich testov najpouzitelnejsia, ale pocitaj s tym, ze neperie az tak ucinne. ked deti podrastli a pokozka je lepsia, uz aj persil sensitiv. a ziadnu avivaz.
DM sensitive+dezinfekčnú aviváž..keďže máme psa
Ahojte, ak máte záujem o Amway výrobky, prípadne o rozbehnutie biznisu, píšte mi na 0915 053 234 prípadne na e-mail patress112@gmail.com 🙂 ideálne BA TT alebo TN kraj 🙂
ja pouzivam ekologicke

@bibiana29 tekutu bielu LOVELU. ziadna avivaz len ocot na zmakcenie. Aj kvoli malemu,ale hlavne kvoli manzelovi,ktoremu sa minuly rok vyskytol ekzem na nohach v extremnej forme (praskala a krvacala mu noha). Vsetko ostatne som darovala,lebo ho to extremne drazdilo.