Pranie s pracím vajíčkom Ecoegg
Maminky mate niektorá skúsenosti s pracím vajíčkom ecoegg? Zaujíma ma ako perie, škvrny, nečistoty... koľko vydrží...
A aký typ máte? Ďakujem
ja som si kupila na 210 praní . Periem každý deň mám dve deti 🙂
Rada skúšam nové veci
Dakujem asi to skúsim.
Dufam ze som Ti dobre poradila. Maj sa.
Ja som spokojná, ale ako bolo uz spomínané, na škvrny používam odstraňovač a potom to vyperim. Inak mi škvrny nevypralo.
Ja som tiež spokojná sú škvrny ktoré mi to nevypralo až tak dobre ale to boli staré škvrny po krvy. takže sa ani nečudujem. Kludne kup to väčšie balenie.
Ja som kúpila na 210 praní zdá sa mi že to nie je podľa veľkosti ale podľa náplní ale spítaj sa ich niekde na nete. Ja mam od nich aj čistič aj to vajce do sušičky. Ja som nakupila hodne. Ale kupovala som to postupne lebo som tomu neverila. Moja skusenosť je Ok Prala som kedysi pracími orechmi a išlo mi to na nervy. syn má alergiu na prášok .... Ak niečo ié najdem v obchode dám Vám vedieť ....... 🙂🙂

Ja ho mám kupila som ho na trhoch Harmonia v BB. Perie dobre avšak ak sú nejaké škvrny tak použivam odstraňovač škvrn. Ale takto som to robila aj do teraz. Pekne voní. Neviem koľko vydrží mam ho zatiaľ niekoľko mesiacov. Ja som spokojná