icon

Prebaľovacia podložka pre živé dieťa

andreatytler
22. júl 2020

Ma niekto skusenosti s takouto prebalovacou podlozkou? Funjuje to? Moj 8 mesacny syn si hned po odstraneni plienky chyta pipik. No a potom mame hovienko na hohach, pizame a aj v ustach.
Ziadna hracka alebo aktivita ho neodlaka od pipika a potrebovala by som 4 ruky aby som ho mohla drzat a zaroven ocistit. Muz ho niekedy drzi ale syn vacsinou kaka skoro rano a nechcem muza budit kazdy den o 6:00am.

Citala som ze niektore z vas prebaluju neposedne deti v sprche alebo umyvadle. V tom umyvadle ako ho drzite? Bruskom dole alebo hore? Celeho ho vyzleciete alebo len od pasa dole?
Dakujem.

Prebaľovacia podložka pre živé dieťa
veronikaszabova
22. júl 2020

@andreatytler nemam s tymto skusenost, ale ta podlozka vyzera super 🙂

nikpa
22. júl 2020

@andreatytler syn robil presne to iste, nebolo možné ho prebalit bez toho aby som potom nemusela ďalších 15min všetko vrátane jeho umývať. Raz pri prebalovani na posteli ležal vedľa neho moj telefón, chytil ho do ruky a zrazu sa ani nepohol, odvtedy ho pri prebaľovani dostal do ruky vždy. Ked sa tu nájdu matky ktoré ma za to chcú ukameňovat tak nech sa páči 😀 ale u nas to jediné zabralo a dal sa konečne normálne prebalit

smejko25
22. júl 2020

@nikpa podla mna je 100x lepsie dat telefon do ruky ako zakazdym utekat k umyvadlu 🙈🙈🙈

radkaradix
22. júl 2020

@andreatytler nas ma 1,5 roka a od narodenia kazde kako umyvame v umyvadle. Najskor ho drzim bruchom dolu, umyjem ritku a potom si ho otocim a umyjem medzi nohami.

marcella6
22. júl 2020

@nikpa to isté u nás... Nechápem čo ich na tom mobile fascinuje. On si ho len obracia v rúčkach, obrazovka vypnutá, tlačítka žiadne...
Neviem čo na tom deti majú. Ešte naschvál pred ním sa mobilom nehráme,jedine keď robím foto či video, sem tam keď si s mamkou zavoláme cez kameru. Tak ja neviem 🤷

oblecenie99
22. júl 2020

@marcella6 Ja som si to všimla tiež,ale niekedy si myslím,že tie veci ich zaujímajú preto,lebo ich vidia casto v našich rukách..hračky sú fajn,ale žiadna ho nefascinuje tak ako mobil (myslím iba tak položený,nesvieti),diaľkový ovládač,Sudocrem,box s vlhcenymi utierkami,krabička z ktorej sa vyťahujú vreckovky,detské mydlo,ponožky atď.atd. 😁 autorke: nemám skúsenosť s tou podložkou,ale prepáčte,dobre som sa zasmiala,ako som si to predstavila,proste chlap 😄 môj je ešte malý na také vystrajania,ja viem,ja sa ešte dosmejem 😅 naozaj to neberte v zlom,chápem,že to musí byť makacka ho udržať,a skoro po každej veľkej potrebe umývať dieťa a prezliekat..my napr.musime preventivne vyzliekať aj ponožky,keď sa pokaka a ideme meniť plienku,lebo prvá vec,ktorú urobí je,že buchne nohou do už rozbalenej plienky 🤦 ,tak to viem cca pochopiť ..aha,a ta podložka vyzerá dobre 😉

sabush000
22. júl 2020

u nás tiež zabera mobil ... dám mu do ruky a ani sa nepohne 😁

andreatytler
autor
23. júl 2020

Dakujem kazdemu. Skusim ten mobil. Aj nas je do neho uplny blazon ale budem ho musiet dat do ziplog sacku lebo on ho da hned do ust a cely oslinta. Ak to nezaberie budem to riesit v umyvadle, tak ako radkaradix. Teraz v lete to bude ok ale v zime to je horsie tak hadam sa dovtedy polepsi.
Aj mna fascinuje ako mozu byt taky blazni do elektroniky. Muz je za pocitacom lebo parcuje z domu ale ja ani TV nemam zapnuty ked som s nim. Co to je... neviem... mozno tie veci vsielaju nejake ziarenie, ktore my nevnimame ale citlive babetka ano.
oblecenie99 vobec tvoj smiech neberiem v zlom. Sama som sa smiala az mi slzy tiekli ked som citala starsie prispevky k tejto teme ale ked to mam pred sebou o 6:00 rano tak sa veru vobec nesmejem. On neznasa ked sa mu utieraju ruky. Drzi ich zatate do pasti aj s tym hovienkom a reve ako pavian ked mu ich utieram, takze radsej do vane.

evkamotka
23. júl 2020

Ja som si pomahala nohami. Lahla dieta na zem. Ja sadla pred neho, slapy mu zasekla pod pazusky aby sa neprevracal, neohybal, nedociahol. A rukamu prebalila.

titla
23. júl 2020

Syn ma citlivu ekzematicku pokozku, takze som ho od narodenia po kakani umyvala v umyvadle. Teraz ked ma uz rok tak ho postavim do vane, dam dolu plienku a ritku mu osprchujem. Tiez prve co ked rozbalim plinku, tak si hrabne po pipiku, celkovo prebalovanie su boje - prevaluje sa, uteka, nechce sa obliect, chnape po vsetkom v dosahu...

andreatytler
autor
23. júl 2020

@evkamotka To je zaujimave... uz som niekde citala ako ina maminka dieta tak povediac prilahava ale to som si nevedela predstavit.
Chapem to spravne ze ty sedis na zemy, nohy pokrcene a rozkrocene. Mas dieta medzi nohami, nozkami k tebe. Ty svojimi nohami pristupis jeho ramienka a tym padom sa nemoze hybat alebo si rukami smatrat. Je to tak? To by mohlo fungovat.
Ja ked robim cokolvek na zemi tak klacim a z toho ma velmi boli chrbat aj kolena ale takto v sede by to slo.

evkamotka
23. júl 2020

@andreatytler ano presne tak 🙂

marcella6
23. júl 2020

@evkamotka ja som to skúsila a vrieskal ako pavian,až mi ho bolo ľúto...

andreatytler
autor
24. júl 2020

@evkamotka, dakujem, to urcite skusim.
@marcella6 och joj... to ten nas vrieskaa ako pavian pri kazdom prebalovani. Uz si z toho ani nic nerobim. V momente ked mu dam novu plienku a on si uz nemoze natahovat pipika, zacne sa jedovat a hulakat na cely dom. A pritom teraz v lete lozi holy aj pol dna a pri kazdom prebalovani mu dam par extra minut nech sa s nim pohra ale on je neskutocna primadona, Ked sa mu nieco nepaci, jeduje sa az to susedia pocuju a to byvame v dome.🙂

andreatytler
autor
24. júl 2020

@evkamotka som to dnes skusila. Upech polovicaty.🙂
Syn sa vie pohybovat aj ked lezi na chrbte. Prehne sa v chrbte (a aj celom tele) dozadu akoby robil maly mostik a potom uvolni a to robi rychlo a vela krat za sebou a posuva sa tym hore alebo dole. A ked som mu zasekla paze nohami, on sa poprehynal a posunul hore a uvolnil ruky z mojich noh. Je to zive striebro ale budem skusat dalej, chce len prax.