Prvé topánky na široké nožičky

alex2019
7. nov 2022

Ahojte, nemate nejaky tip na prve topanky - zimne (na teraz) topanocky pre dieta so sirokymi nozickami a zrejme aj vysokym nartom? Totiz mala som vyhliadniute barefoot protetika ale nakoniec ich ledva obul a podla mna ho museli aj tlacit nakolko mala som problem mu tam vobec napchat nozicku.
Potom sme skusali Old Soles ale nemali dobre cislo, a este mi radili little blue lamb ale tie nemali. Este rozmyslam, ci mozno dd step by neobul, pridu mi take sirsie..
Na fyzio mi povedali, ze v zasade zatial by mu stacili nejake zimne capacky takze aj preto nejak neriesim, ze ci barefoot alebo nie, zda sa ze bude uspech ak vobec daco obuje. Pre starsieho sme nekupovali barefoot a aj tak ma ploche nohy, takze ja na to nejaky vyhraneny nazor nemam. Takze ak mate nejaky tip aj na nie-barefoot topanky tak kludne napiste. V podstate ideal by z mojho pohladu bola topanka so spevnenou patou ale inak pruzna a ohybna, ale ako pisem, ked vidim, ako ma problem cokolvek obut tak hlavne potrebujem daco vobec kupit, aby mu nebola zima a mohol chodit po vonku 🙂
Dakujem za rady.

sandra19901990
7. nov 2022

Ddstep boli naše prvé, skúste 🙂

pribinak
7. nov 2022

@alex2019 pozerám že si z BA, odporúčam obchod Beni na Kramároch. Sú tam veľmi šikovne kocky a poradia ti presne akú topánočku na taký typ nožičky ako popisuješ

Majú veľmi slušný vyber topánok a tento obchod je tam už roky rokuce, takze fakt vedia dobre poradiť

blog_betka
7. nov 2022

@alex2019 skúste bonprix

tinkavvv
7. nov 2022

@alex2019 mam podobny problem s dcerou 1 rok, zacinajuci chodec. Zatial sa mi podarilo jej obut len freyco - ale tie su tenke na zimu a stonz - tie sa obuvaju fajn a asi v nich popudne isty cas.

natalala
7. nov 2022

@alex2019 dd step su ako pises sirsie, mohli by sediet 🙂 skus obchod kmart v ruzinove, tam maju relativne velky vyber tejto znacky a mozes aj vyskusat ci sadnu.

alex2019
autor
7. nov 2022

@natalala tam planujem ist, kupovala som tam presne dd step teraz na jesen starsiemu. dufam, ze daco najdem, necakala som, ze to bude taky problem.

alex2019
autor
7. nov 2022

@pribinak dakujem, skusim.

pribinak
7. nov 2022

@alex2019 určite budeš spokojná

majlo1234
7. nov 2022

Ja mam podobny problem. Dd step ani nenavleciem na nohu- mame vsak len jeden model doma objednany cez net, takze mozno moja chyba. Od protetiky ma na snurovanie, tie su fajn. A potom zateplene capacky bobux a froddo prewalkers

alex2019
autor
8. nov 2022

@majlo1234 tak som objednala tie Old Soles, tie skusal vcera v Jezko Bezko len teda nemali tu velkost ako sme potrebovali, tu som teraz nasla v inom obchode (sice v inej farbe ako som chcela ale tak prezijem).. a tie Froddo prewalkers obuje? a tie Bobux su fajn? lebo chcela by som mu aj daco na doma, ponozky si stale vyzuva, potom chodi bosy a zem je podla mna predsalen relativne studena aj ked inak mame teplo.. tie Bobux vyzeraju velmi pekne. myslela som, ze Rak papucky na doma, len tiez tam maju otrasne dodacie doby, plus tie normalne sa zvykli smykat, co si pamatam.. radsej by som daco kupila v obchode, kde to aj vyskusa a hned to mame doma, nie objednavat, v horsom pripade vracat (lebo ved vacsinu topanok on neobuje) a cely tento otravny kolobeh..

alex2019
autor
8. nov 2022

@pribinak pozerala som to a uz som tam aj bola raz papucky kupovat pre starsieho. zial nemaju take znacky co by on mal sancu obut, nakoniec som objednala tie co vcera skusal, podarilo sa mi najst obchod kde mali tu velkost co potrebuje..

majlo1234
8. nov 2022

@alex2019 presne, ja som to nateraz vzdala. Tie prewalkers mame nadoma, kedze mame nezateplene. Su uplne makucke, syn este nechodi sam, ale nesmyka sa v nich, kedze su celokozene. Tie bobux mame na von do kociara hlavne, tiez su makke ale tesnejsie, mozno tou kozusinou

bubacik2
17. nov 2022

Froddo prewalkers aj bobux sú na úzke nohy s nižším priehlavkom, čiže na jeho nohu nevhodné.