icon

Prvý nočník pre chlapca

anonym028
10. nov 2025

Ahojte. Je prosím toto mini wc vhodné na učenie? Teda ako prvý nočník? Alebo radšej klasika? Aký máte pre chlapca? Malý má 13mes. a dedkovci chcú kupovať na Vianoce nočník mám za úlohu vybrať a nemám ani potuchy aký 😅
Ďakujem ☺️

Prvý nočník pre chlapcaPrvý nočník pre chlapcaPrvý nočník pre chlapca
simona92101
10. nov 2025

@anonym028 ten posledny

janka_266
10. nov 2025

úplne obyčajný z prvého obchodu, čo bol po ceste :D nechala som ho polepiť si ho nalepkami, aby sa skamošili

zdenkatv3
10. nov 2025

Ziaden specialny by som nehladala. Uplne obycajny nocnik, ktory kupis v podstate hocikde. Je dobre, ked tu cast vpredu maju vyssiu, aby sa predislo "unikom". Nevidim zmysel v kupovani drahych a znackovych nocnikov.

kitycat
10. nov 2025

Kedze mame maly byt tak som vhcela aby bol aj pekny a mame taku tu velrybu. Ma aj vrchnak ktorym zakryjem ee aby nesmrdelo kym utieram zadok 😀

Sesternica ma aj taky hraci od fisher price , jej maly sa to vdaka tomu rychlo naucil... ale moja teda ma 3 roky a stale nehovori aj ked drzi kym vladze...

anonym028
autor
10. nov 2025

Záleží mi hlavne na praktickosti a aby sa na ňom dobre sedelo 😅 na veľkosti nezáleží, mám veľkú kúpeľňu. Áno pozerám také s vyšším tým predkom a vyberateľným dnom, aj keď by to nemuselo mám v technicej veľké umývadlo. Ale je ich xy preto hľadám radu že ktorý ste mali pre chlapca a bol top. Je to moje prvé dieťa a prvý vnuk takže dedkovci chcú to najlepšie ( ja samozrejme tiež) ale oni sú taký že aby to vyzeralo, aj spĺňalo účel, aby to bolo moderné 😅 hrací nechcem, myslím si že toho by sa bál.

anonym_9f6ce3
10. nov 2025

Mame kindsgut, tu velrybu. U starých rodičov ma ten záchod ktorý si posielala a je katastrofálny. Hlavne pre chlapcov. Cize vyberaj tak, aby mal vysokú prednú časť. Kvoli penisu.

pettom19
10. nov 2025

Ja som kupovala z ikei. Da sa vybrat vnutro, je vysoky, moj syn sice predok precikal, lebo on cika ako fontana, ale naucila som ho sadnut si nan opacne, kedze zadna cast je este vyssia. Za mna top.

hallka
10. nov 2025

Och, toto ma veru nenapadlo, ze by sme mohli dostat ako darcek, celkom fajn napad. Teraz si pockam, co najviac odporucite, aby sme si to trosku ulahcili....😂

anonym028
autor
10. nov 2025
@hallka

Och, toto ma veru nenapadlo, ze by sme mohli dostat ako darcek, celkom fajn napad. Teraz si pockam, co najviac odporucite, aby sme si to trosku ulahcili....😂

@anonym_9f6ce3 tento? Už 2x ho tu mamičky odporúčili tak asi zatiaľ vyhráva ☺️ ďakujem za názor na to mini wc, už som niekde podobný čítala vraj aj tá nádobka je malá..
@hallka nás to včera napadlo 🩵 budem rada ak aj tebe pomôžeme s výberom ☺️ ak vyberieš daj vedieť aký 😉

anonym_2fb266
10. nov 2025

@anonym028 Obyčajný z Tesca. Žiadny špeciálny nemal a odplienkoval sa za pár dní. Cikanie nie je ziadna veda, aby bol potrebný nočník so špeciálnymi parametrami. Potrebná je pripravenosť dieťaťa a komunikácia s ním. Vtedy to ide ľahko. 13 mesačne dieťa nie je väčšinou pripravené, aj keď dostane neviem aký nočník.

anonym028
autor
10. nov 2025
@anonym_2fb266

@anonym028 Obyčajný z Tesca. Žiadny špeciálny nemal a odplienkoval sa za pár dní. Cikanie nie je ziadna veda, aby bol potrebný nočník so špeciálnymi parametrami. Potrebná je pripravenosť dieťaťa a komunikácia s ním. Vtedy to ide ľahko. 13 mesačne dieťa nie je väčšinou pripravené, aj keď dostane neviem aký nočník.

@anonym_2fb266 nikto tu nehovorí o odplienkovaní v 13.mes. 🤦‍♀️ je to darček k Vianociam ktorý sa bude používať možno o 4-5mesiacov.

anonym_9f6ce3
10. nov 2025
@anonym028

@anonym_9f6ce3 tento? Už 2x ho tu mamičky odporúčili tak asi zatiaľ vyhráva ☺️ ďakujem za názor na to mini wc, už som niekde podobný čítala vraj aj tá nádobka je malá..
@hallka nás to včera napadlo 🩵 budem rada ak aj tebe pomôžeme s výberom ☺️ ak vyberieš daj vedieť aký 😉

@anonym028 ano tento. Je super. Keďže mame vela rodiny, mame všade nočník a mame z tesca, pepca, záchod, redukciu, z ikei.. najlepší je tento kindsgut. Najhorší ten záchod.

minesasubu
10. nov 2025

máme takýto , vyberatelné dno, dá sa zaklapnúť a pevno stoji

anonym_ab167a
10. nov 2025

Pozrite, co vsetko uz vyrabaju- detsky pisoar! To moj by bol z tohto nadseny, ale nehrozi, aby som mala celu kupelnu ocikanu :D

zdenkak87
10. nov 2025

Mali sme tento pre chlapca nakolko ma tu prednu cast vyssiu. Prvy mal uplne obycajny z tesca a stale cikal na zem 🙈 a mal potom ten pisoar zabku a ten miloval, chodil potom len tam 😁

anonym028
autor
10. nov 2025
@anonym_ab167a

Pozrite, co vsetko uz vyrabaju- detsky pisoar! To moj by bol z tohto nadseny, ale nehrozi, aby som mala celu kupelnu ocikanu :D

@anonym_ab167a áno videla som aj takéto 😅 ale najprv by som chcela aby sa naučil na nočník, a až bude väčší a rozumnejší možno by som šla aj do tohto. Ale myslím že potom to už budem riešiť redukciou na wc + stúpatkom ☺️

anonym028
autor
10. nov 2025
@zdenkak87

Mali sme tento pre chlapca nakolko ma tu prednu cast vyssiu. Prvy mal uplne obycajny z tesca a stale cikal na zem 🙈 a mal potom ten pisoar zabku a ten miloval, chodil potom len tam 😁

@zdenkak87 ďakujem za skúsenosť a zo zvedavosti koľko mal syn cca keď ste kupovali ten pisoar a ako dlho ho využil? 😅

zdenkak87
10. nov 2025
@anonym028

@zdenkak87 ďakujem za skúsenosť a zo zvedavosti koľko mal syn cca keď ste kupovali ten pisoar a ako dlho ho využil? 😅

@anonym028 mal 2r a 3m ked sa odplienkoval a pisoar vyuzival kym nezacal postojacky cikat do zachoda 😁😁 nepamatam uz presne ako dlho.

anonym_5d8180
10. nov 2025

Väčšina týchto nocnikov je pre malé detičky s malým zadočkom. Ak ti naň sadne 2-3 ročný chlapec tak ten potrebuje väčší priestor, lebo bude cikať kade tade. Ja mám dvoch chlapcov a najlepšie a najčistejšie sa im cikalo v tom úplne obyčajnom, ktorý mal trošku zdvih vpredu ale inak bol iba okrúhly, lebo sa na ňom vedeli posunúť trošku dozadu aj keď už boli väčší. Takže odporúčam pozerať aj veľkosť plochy na sedenie, aj keď teraz ti to tak nepríde a pozeráš iba dizajn.