Pura fľaša - skúsenosti

12. máj 2024

Tecie alebo netecie???
Sportovy uzaver, silikonova slamka? Alebo vsetky tecu?

snehulak77
14. máj 2024

My máme športový naustok so slamkou. Cez to niekedy vytečie trochu vody, áno. Nasadí sa na to kryt (silikónový) a ľahko sa stratí. Už by som do nej nešla druhýkrát. Kúpila by som inú, sú aj lepšie vymyslené nerezové fľaše. Používame ale ju denne, keďže ju už máme.

autor
3. jún 2024

Diky. A mozem sa spytat ake ine nerezove flasky su dobre? Take co maju naustok z umelej hmoty poznam npr. fresk a to neni idealne, dieta sice pije vodu z nerezovej flase ale prijma plastky z toho umelohmotneho naustku, lebo sa lahko vysucha niektore deti ho dokonca hryzu.

janocka
3. jún 2024

kúpila som pred pár rokmi deťom pura fľaše, lebo boli veľmi vychvaľované, ospevované. Ja som však bola veľmi sklamaná - športový uzáver sa im občas v aktovke otvoril a voda vytiekla, plus sa fľaše v umývačke zdeformovali - spodok fľaše sa vydul. Tak po 2 mesiacoch nervovania som sa vrátila k fľaši Laken, ktorú nosili deti do škôlky. Len som teda kúpila s väčším objemom. Laken fľašiam nemám čo vytknúť, prežijú umývačku, pád na betón, aj na dlažbu a nič im nie je ani po 4 rokoch intenzívneho denného používania