icon

Pyžamo do škôlky

22. aug 2022

Poraďte mi kde kúpit pyžamo do škôlky,chcem krátky rukáv a dlhé gate,aby to ľahšie vedel prezliecť.Dieta má tri roky.A ešte otázka aké pyžamá kupujete 3 ročným do škôlky,môžu mať rozprávkové alebo jednofarebné?

viestta
22. aug 2022

Je to úplne jedno aké kúpiš, v takom bude spať.

laura164
22. aug 2022

Moja má z h&m, reserved aj sinsay, to je jedno ake

autor
22. aug 2022

@laura164 Ja chcem krátky rukáv,dlhý rukáv ide ťažšie prezliecť.No nikde také neviem nájsť.A aby to nestalo 20 eur

ivu80
22. aug 2022

Sinsay má také a nie drahé

timilv
22. aug 2022

Ja najčastejšie objednávam cez bonprix, sinsay alebo reserved. Prípadne kúpim v tescu alebo hmku 🙂
Máva aj pepco, ale tie sa vždy otrasne zdeformujú v práčke a sušičke

zuzubb007
22. aug 2022

My sme mali overal na zips a oblecene dieta rychlostou svetla a nosili mi to obe deti

autor
22. aug 2022

@ivu80 Pozerala som len čo sa mi páčilo mali dvojbalenie a mne stačí jedno pyžamo.
@timilv Pôjdem cez týždeň do Sinsay Reserved a HM,radšej osobne než platiť poštovné.Pepco som pozerala nemajú na krátky rukáv nič.

evkamotka
22. aug 2022

Davam mu s dlhym rukavom a nebol problem s obliekanim. Ved aj tricko, ktore si po spanku v zime oblieka/vyzlieka ma dlhy rukav

A next take ma.

Rovnako som synovi kupila Basic tricka vo farbach ake mu ladia (u neho biele) a k dlhemu spodku som mu dala to biele bavlnene tricko ako vrch s kratkym rukavom. Vyzera to ako do serie a mam to flexibilné, inokedy davam aj ten dlhy rukav zo serie.

Mozu mat ake chcu, za obrazok na skolkarskom pyzamku ho otocia vo dverach? 🙂 Jednodarebne uz kupis aj tazsie nez obrazkove

joesvk
22. aug 2022

Dvojbalenie sa ti zíde. Napr. v stredu ráno zistíš, že dieťa má sopeľ a nedáš ho do škôlky. Takže nemáš pyžamo a potom o týždeň, dva v pondelok ráno potrebuješ čisté pyžamo. Takže jedno náhradné určite potrebuješ.

luccija
22. aug 2022

Tesco?nestaci Ti jedno pyzamo, lebo sa moze pocikat, pri umyvani ruk zamokryt...vacsinou mal kazdy jedno nahradne v skrinke.Ved kup samostatne tricko v Pepcu jednofarebne ci niekde...a doma mas nohavice.Niektore deti spali v leginach a hore tricko...ale hodilo sa to farebne k sebe ako original pyzamko.Aj Bonprix mava pekne...

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
maris5
23. aug 2022

Ja sok take kupovala v Tchibe. Inak, daj si pozor aby si mala rovnako farebne vrch aj spodok. Lebo svetly vrch a tmave gate sa dost naprd perie

belllinka
23. aug 2022

Dvojbalenie je vela? 🤦‍♀️ Doma pyzamo nenosi? V skolke sa nepocura? Pyzamo nestrati? Tomu ver, ze ano 🙂

pallacinka29
23. aug 2022

Kazdy den nejaka otazka prerazi pomyselne dno ludskej primitivnosti… 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

autor
23. aug 2022

@belllinka Doma nosí krátky rukáv a krátke gate,no také nemôže do škôlky,musí mať dlhé.
@pallacinka29 Tak vieš nikto múdry z neba nespadol.Kopa žien rieši prvýkrát škôlku a pýta sa pre teba primitívne otázky,ty múdra.

beata_k
23. aug 2022

@pallacinka29 Vies o tom, ze aj ty si prave prerazila dno?

evaachesa
23. aug 2022

A ak by si si dala k dlhým gatiam hocijaké tričko? Musí to byť vyrobené s tým, že je to pyžamo? 😉

pallacinka29
23. aug 2022

a doteraz doma v com spalo? Este som nepocula, ze jedno pyzamo staci... Kopec kamennych obchodov, kopec internetovych...
@beata_k Cim? Ze viem, kde kupim pyzamo? Ze viem, ze jedno je malo? Alebo cim, nie celkom rozumiem...

beata_k
23. aug 2022

@pallacinka29 Ze mudrujes. Vyslovene teba sa autorka nieco pytala? A okrem ineho. Co je zle na otazke kde take pyzamo kupi? Asi vie, ze v obchode. Ale rozum hovori, ze sa pyta na konkretny obchod. Nemyslis?

autor
23. aug 2022

@pallacinka29 Doma spí v krátkom krátky rukav krátke gate a mám jedno ,keď sa zaspini operem.
@beata_k Áno pýtala som sa na konkrétny obchod.

jana2679
23. aug 2022

Kľudne si skombinuj tričko z leta a legíny a máš pyžamko

evkamotka
23. aug 2022

Suhlasim, ze jedno je malo. Pocika, prepoti. Alebo ochorie, nedas ho do skolky a nemas to roznosene pyzamo, aby si ho oprala, no potom musis po chorobe doniest ciste.

Ved skoc do tesca, pokojne kup dlhe a k tomu nakombinuj dve tricka, ktore budu ladiť a vyhradis ich ako spiace

asocial
23. aug 2022

Sinsay pozri. Cenovo ok.