icon

Ručná odsávačka soplíkov

21. feb 2022

Ahojte...máme takuto odsávačku...malá sa so mnou bije nenechá sa...ako jej to mám ťahať lebo počujem ako chrčí ale nič jej nejde...aj sa mi točí čo-to mi už vyšlo ale stále počujem... nejaká iná alternatíva??

Ručná odsávačka soplíkov
ivanka0603
21. feb 2022

Podľa mňa je najlepšia odsávačka, ktorú napojíš na klasický vysávač.

tanyan
21. feb 2022

Ja som bola spokojná s tou klasickou hadičkovou (bez vysávača). Robili sme to ako zábavnú hru pred zrkadlom. Aj sme si spolu do vzduchu striekali vincentku a chytala to rúčkami... Najlepšie je urobiť z toho zábavu, lebo inak tam plačom dieťa iba vyprodukuje ešte viac materiálu a je to kontraproduktívne.

autor
21. feb 2022

@tanyan má 5 mesiacov akou hravou formou?,

tanyan
21. feb 2022

Ako keď dávaš hrkálku alebo niečo iné do ruky, poštekliť, "osviežiť" rozstrekom z vincentky (alebo morskej vody)... Je to malé dieťa - keď sa naň usmievaš, usmieva sa aj ono naspäť. Vždy ťa bude zrkadliť. Musíš byť pozitívnym vzorom a ono bude dobrým zrkadlom. 😉

ivanka0603
21. feb 2022

My používame od malička tú na vysávač, je to rýchle a efektívne. Teraz keď sú už väčší, si vyťahujú aj samy, teda uz len syn.

kuriatkocervene
21. feb 2022

My máme elektrickú a vysaje soplíky pekne. Pri tejto ručnej mi tiež plakal a jedoval sa.

weronka31
21. feb 2022

Ja som vyskusala vsetky odsavacky! Elektricku, hadickovu, balonikovu a vsetky su na hovno! Plakala, branila sa a soplik ostal v nose. Poslednu som kupila tu do vysavaca, lebo sa mi zdala drasticka a malinka sa bala toho hluku, ale ako jedina pomohla. Sup- sup a je to. Po par razoch prestala plakat, lebo pochopila, ze pride ulava a pekne mi drzala 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená