Ručná odsávačka soplíkov
Ahojte...máme takuto odsávačku...malá sa so mnou bije nenechá sa...ako jej to mám ťahať lebo počujem ako chrčí ale nič jej nejde...aj sa mi točí čo-to mi už vyšlo ale stále počujem... nejaká iná alternatíva??

Ja som bola spokojná s tou klasickou hadičkovou (bez vysávača). Robili sme to ako zábavnú hru pred zrkadlom. Aj sme si spolu do vzduchu striekali vincentku a chytala to rúčkami... Najlepšie je urobiť z toho zábavu, lebo inak tam plačom dieťa iba vyprodukuje ešte viac materiálu a je to kontraproduktívne.
@tanyan má 5 mesiacov akou hravou formou?,
Ako keď dávaš hrkálku alebo niečo iné do ruky, poštekliť, "osviežiť" rozstrekom z vincentky (alebo morskej vody)... Je to malé dieťa - keď sa naň usmievaš, usmieva sa aj ono naspäť. Vždy ťa bude zrkadliť. Musíš byť pozitívnym vzorom a ono bude dobrým zrkadlom. 😉
My používame od malička tú na vysávač, je to rýchle a efektívne. Teraz keď sú už väčší, si vyťahujú aj samy, teda uz len syn.
My máme elektrickú a vysaje soplíky pekne. Pri tejto ručnej mi tiež plakal a jedoval sa.
Ja som vyskusala vsetky odsavacky! Elektricku, hadickovu, balonikovu a vsetky su na hovno! Plakala, branila sa a soplik ostal v nose. Poslednu som kupila tu do vysavaca, lebo sa mi zdala drasticka a malinka sa bala toho hluku, ale ako jedina pomohla. Sup- sup a je to. Po par razoch prestala plakat, lebo pochopila, ze pride ulava a pekne mi drzala 🙂

Podľa mňa je najlepšia odsávačka, ktorú napojíš na klasický vysávač.