S ktorou video pestúnkou máte dobré skúsenosti?
Poradte prosim. S akou video pestunkou mate dobre skusenosti ? Chcem taku co vidi dobre aj v noci a ma dobry dosah.
Určite si pozri tu xiaomi kameru . Není to vlastne baby pestúnka ale normálne kamera . A funguje na wifi .
Zapnes kameru na wifi , stihanes si aplikáciu a môžeš byť kľudne aj na druhom konci sveta . A vieš si kameru zapnúť a pozrieť čo sa robí doma , alebo čo robí dieťa 🙂 musíš mať aj ty internet keď budes na Tom druhom konci sveta 🤣
Je to super lebo tie baby pestúnky majú obmedzený dosah a táto xiaomi nemá čo je veľké plus 🙂
A aj nočné videnie má 🙂
@1mimka18 my pestunku používame len večer keď nejdeme ešte spat. Cez deň tu hodinku spím s malou v posteli alebo muz cize sme pri nej, domáce práce robím s nou, uz ma 2r tak sa dá. 🙂 Ale napríklad keď bola malinke babo tak som ju mala pri sebe vždy, také malinke dieta prespi aj hluk. Drzim palce.
@1mimka18 bolo to od nemocnice, a bol to uplne novy monitor, ja som to rozbalila.
4mes fungoval tak ako mal, hned reagoval.
Potom zacal haprovať, vymenila som kvoli tomu v tom par krat aj baterku aj tak pipal kedy chcel, niekedy pipal aj v tedy ked v tom dieta bol a pekne dýchal.
Dieta som vybrala a nevypla som monitor a vobec nesiel alarm ze dieta tam nie je, a o par hodin začal pipať.Pred tym sa to nestalo,ked som vybrala dieťa a zabudla som vypnuť hned bol alarm do min.
Nesla som to reklamovat, vybrala som to z postielky a zabalila, ale pri odovzdavani som povedala ze nefunguje tak ako na zaciatku..

@ildiko36 tak monitor dychu nekupis ale pestunka ti pride nezodpovedná? 😀 divné. Vsak rob ako myslis, ked zlyha obraz co sa myslim nestane budem za rohom pojdem kuknut. Neviem co si predstavujes pod pestunkou ze pojdem do tesca a necham dieta doma alebo co? Proste tiez chcene mat kus sukromia s manzelom, nebudeme chodit o7 spat a ked budem varit pratat a on v praci tak nebudem maleho presuvat vsade kde sa pohnem.