Silno ťahajúca ručná odsávačka soplíkov
🙏🏻❤️
@mama4444 najlepšia je jedine na vysavac 🤔 sem tam sme využili aj taku akoby ručnú pumpicku co sa stlaca a tak sa niečo vytiahne.. Ale to sme používali iba ked sme nemali po ruke na vysavac a nemal az take mega sople a najma husté
@mama4444 Myslím, že nic lepšie pri sopľoch (nemyslím bežnú údržbu, ale sople pri nachladnutí/chorobe) ešte nevymysleli. Ešte je odsavacka Nosiboo (neviem, či som to dobre napísala), ta sa údajne vyrovná vysávačovej, no tá cena 🧐 My máme ručnú Miobebee a som s nou veľmi spokojná, vytiahne čo má, no pri silných sopľoch vzdy siahnem po vysávačovej.
@mama4444 silná? Žiadna nie je silná. Ale najúčinnejšia je na vysávač. Skúšala som dať vysávač na najvyšší stupeň a priložiť si k nosu, nič to nie je ale sople ťahá výborne. Takže nerozumiem prečo sa tomu toľko ľudí bráni aby deťom ťahali sople s odsávačkou na vysávac. Namiesto toho špekuluju s blbostami a nechajú deti radšej trápiť s plným nosom, to je rozum...

@mama4444 Rucna? Ziadna. Este tak mozno na baterky, ale silna je jedine na vysavac.