Skúsenosti a kvalita Dada plienok
Ahojte
Tie, ktore mate skusenosti... Prosim Vas, aka je kvalita Dada plienok? Aky je rozdiel v kvalite medzi Extra Care, Extra Soft a Pure Care?
Aktualne pouzivame Lidl Lupilu Premium (vozene z Polska, u nas pokial viem ich stale nemaju). Su niektore Dady porovnatelne? Chcela by som ich skusit, no neviem ktore a na Extra care maju v polskej Biedronke momentalne akciu.
Dakujem.

My sme mali z Lupilu problem, ale Dada bola super.
Ja som ich tiež dcére objednávala, ale už 6-7 rokov dozadu. Väčšinou som tie fialové a bola som spokojná-nehúžvali sa, nepretiekli, ziadne zapareniny...
My sme používali slovenské babybaby soft no dlho mali výpadok tam sme vyskúšali tieto a super. Už sme sa nevrátili k tým predtým. Nepretiekli ani raz a nesmrdia chemicky ako napr pampers.
Sady sú super
Používala som ich pri oboch deťoch,aj zlaté,aj také modré, nevidela som nejaký rozdiel. Bola som spokojná,deti tiež (v zmysle nepretieklo to,nemali nijaký ekzém ani zapareniny)
Netuším,ako je to to teraz,lebo už ich vyše roka nepoužívame vôbec,tak neviem,či kvalita ostala rovnaká.Ale inak za mňa Dada plienky boli fajn,aj cenovo ok
My používame tie zlate na tie majú aj väčšinou akciu v Poľsku v biedronke.na Slovensku ani netusim ake majú ceny keďže chodíme do PL. A oproti tým bielym pure care tusim sa mi tie zlate zdajú viac elasticke.

My sme chvilu pouzivali tie zlate a boli podla mna super 🙂 objednavala som ich, ked boli v akcii na niektorych eshopoch. Bol to rok 2022 cca. to len ak by nahodou nejako kvalita sa zmenila.