icon

Skúsenosti a nastavenia teplomeru Truelife Care Q7

1. mar 2025

Dobrý, aké máte skúsenosti s týmto teplomerom? Kúpili sme ho dnes a meria raz tak raz tak. Treba nejako nastaviť či tento teplomer nieje dobrý?

Skúsenosti a nastavenia teplomeru Truelife Care Q7
patka06
1. mar 2025

Nie je presný, použila by som len na veľmi orientačné meranie.

joannita
1. mar 2025

Mám ho doma a už ho nepoužívam. Je to des, ako aj všetky ostatné bezdotykove teplomery.
Musíš si tam nastaviť meranie tela (body) nie povrchov (surface), ale aj tak meria plus mínus 2 stupne, na identickom mieste, pár sekúnd po sebe.
Ale ako píšem, všetky tieto teplomery. Kúp si klasický pod pazuchu alebo konečníka, tam máš istotu.
Raz som bola u dr so synom, doma horúčka 39, ona mu zmerala tiež s bezdotykovym a že 37 namerala. Tak som sa ohradila aby zmerala s klasickým a tam už bolo 39.

zuzkaa1991
1. mar 2025

My to mame doma kupovala som podla recenzii ale mera dobre ked nie je teplota 🤣🤣ak ma dcerka teplotu tak.aj o 2st navyše ukaze takze my merame.stale s "ortuťovym" teplomerom ten pouzivam orientačné ci ma.teplotu alebo nie ak ukaze 38 premeram aj ked uz viem zz3 zvycajne zvysena vyjde ,) ale na noc pouzivam vtedy zatial ukazal vzdy spravne vela robi ci dieta place ci ma.hlavku chvíľu zákrytu kedze mera teplotu pokožky 😇