icon

Skúsenosti s hniezdom Evy Kiedronovej pre bábätká?

natalia2007
28. jan 2024

Mate skusenosti? Vyzera velmi pohodlne pre babatko a ona to velmi ospevuje. Dakujem!

kati301
28. jan 2024

@natalia2007 mne dcéra vôbec netolerovala paperove perinky, strašne to závisí od bábätka..

rurutiax
28. jan 2024

@natalia2007 Tiež som kupovala hniezdo a skoro vôbec sme ho nevyužili.

anavixy
28. jan 2024

Myslis samostatne hniezdo alebo perinku? Hniezdo ako take v zasade ok, na nicny spanok urcite nie (nijake). Perinka je druha vec. Neodporuca sa kvoli prehrievaniu a makkosti. Ona a jej ucenci (pisem to tak blbo vyznievajuc ale proste ti ktori sa ucili podla nej, nic fanaticke v tom nehladajte) to odporucaju pre spravny PMV. Treba si najst rozne nazory a pohlady na vec a podla toho sa rozhodnut, podla odbornych nazorov, ktore su mnohokrat prave proti tomuto. Z praxe samozrejme dieta bude v makkom a teplom spat tvrdsie a dlhsie, ale treba si uvedomit, ze to pri malom babatku nie je z hladiska bezpecnosti ani zdravia ziaduce (bavime sa o umelom predlzovani spanku, nie ked dieta spi v spacom vaku a aj tak prespi celu noc). Pani Kiedronova ma dost zastarale nazory vseobecne (pre nu napr dojcit len v zavinovacke, byt len v zavinovacke, dojcit podla hodiniek, nosenie je zle, vsetky deti co nelezia na makkej perinke sa zle vyvijaju.. ale urcite ma aj pozitiva, napr manipulacia s babatkom) a z toho sa odvijaju aj odporucania na pouzivanie jej produktov. Zaver: nie je to nic uzasne, vynimocne a ani nie potrebne 🙏

minesasubu
28. jan 2024

Hniezdo sme nemali ale perinku a vankusik ano za mna najlespia vec
maly spi na nej stale 1,5 r
hniezdo sme mali obycajne čo mi dala teta , vyuzivali sme ho cez den ked sa tam maly hral