Skúsenosti s plienkami z Lídla
ake mate skusenosti z plienkami z lidla? nevyhadzalo sa vam dieta z nich.....? vyzeraju skoro ako pampers...
Pri dcerke sme pouzivali tu najvacsiu velkost (odnaucala sa od plienok) ale iba na noc. Precikala sa. najvacsiu velkost maju 5 ttie nam boli malicke. Pri synovi (6mes) kupujeme velkost 4 (mensie balenie ) a teda znasa ich uplne super. celnu noc a neprecika sa.. ja som spokojna. 😉
A aku masticku do porodnice?mne sa asi najviac osvedcil bepanten..
Mi pouzivame plienky z lidla uz dlhsie a su super. Neprecika sa nieje zapareny proste nic pouzivame ich od velkosti 3 teraz uz mame 5. Aj velke balenie aj tie male. Pampersky mi precikal aj huggiesky cize tieto su uplne super. Ale sto ludi sto chuti 🙂
My sme do 4 mesiaca používali iba Pampers, teraz kupujem tie, z Tesca sovickove alebo z Lidla...
Nemali sme problém ani s jednými... Ja som spokojná, keď má plienocku celú noc a veľa pila je jedno ako plienku má, precika každú... Aj náklad keď je väčší, tak prekaka každú...
Masť som dlho používala Sudokrem a mastila som poriadne celý zadok, teraz používam zelený krém od Babylove na zapareniny a super, drží na zadocku super, že ho mydlom musím riadne mydlit aby zišiel dolu...
Za mňa určite áno tie z Lidla 😊 ale čo zadok, tak iný 😁
pasta s rybim olejom...lacna a vyborna 🙂
@marrya my sme s lidlovymi tiez spokojni, ale len s tymi vacsimi baleniami. len mne sa zda, ze oni ich akosi casto menia tie plienky, mozno len obaly, ale kedysi (maly mal par mesiacov) som nedostala to velke balenie, ale to male a z toho sa strasne vysypal ☹ odvtedy sa bojim, ked vidim, ze ich plienky maju ine balenie... ale z tych z velkeho balenia sa este nic nestalo. este pouzivame aj babylove, tie sa mi zdaju lepsie, kupujem aj podla toho, kam mam cestu
mne sa zase zda zbytocne kupovat drahe plienky, kedze ich tak ci tak len pototo 😀 ale samozrejme, keby tieto lacnejsie nezniesol, tak hladam 🙂
a masticku najradsej sudokrem, nedavno som pravidelnejsie pouzivala rybilku, ostala ritka cervena, neviem, ci rovno z nej sa vyhadzal alebo len malo chranila, s bepantenom som tiez nebola velmi spokojna, najviac som so sudokremom
Ja kupujem plienky Z dm babylove!od narodenia boli a sú super kvalitou a cenou! Radím vyskúšať v malom plienky aj kremy! Platí zásada sto ľudí sto chutí! Prvému dieťatku pomáhal sudocrem vyborne ,zatiaľ čo pri druhom som ho musela posunúť ďalej. Malú som po kakani umyvala vodou a do sucha vysusila zadocek
na to plienku a super bolo. A keď mala zapareny od zubov nepomáhali krémy dočítala som sa že treba dať olivový olej. Tak ak treba dávam masticku na bradavky z dm babylove ktorá je mastná a je po zapareninach.
Ahoj, mne sa môj malý vyhádzal z plienok z lidla a dosť. Okrem iného aj veľmi rýchlo presakujú. Používam skôr z tesca tie kvalitnejšie, ale najviac pampers.
Baby ešte má napadlo že mojej kamarátke sa syncek vyhadzoval z pampersiek a používali obyčajne tesco plienky! Treba kupovať v malych baleniach a skusat! Každý zadocek ,pokožka reaguje inak .
ako pisu mnohe z vas,treba vyskusat..nam nevyhovovali jedine oranzove pampers,a kazde ine odskusane boli fajn 🙂
moja znama na plienky z Lidla neda dopustit 😉
Mne sa dieta vyhadzalo s pampers
Ja som napr.chcela vyskúšať aj Tesco fialové plienky,lebo veľa mamičiek si ich chváli,tak som kúpila na skúšku malý balík,no mne sa absolútne nepáčili,absorbovali v celku fajn ale pre mňa,boli tvrdé,neforemne,malú gumička okolo nožičiek rezala a to má len 9300gr.a kúpili sme tuším od 7-18kg uz si napamätam to čislovanie a to odliepanie plienky pri výmene,strašne ťažko to islo oslepiť a parkrat sa stalo ako sa mrvila ze sa jej ten pásik nalepil na koži a ako som jej to odlepovala tak chúďa poslala a normálne sa jej z toho urobili podliatiny ktoré vyzerali ako cucfleky😏
Musím napísať ešte raz, nedá mi to. Predvčerom kúpil manžel plienky v Lidl, malý sa z nich totálne vyhádzal, má celú ritku červenú. Je to asi individuálne, nám proste nesedia ☹ .
Ja pouzivam tu tenku verziu Toujours, su fajn.
Ja som pouzivala vsetky velkosti a spokojnost, len tie tenke verzie mi v noci precikal. Tak som kupovala tie klasicke a ziadne zapareniny ani vyhadzanie. Aj cena je fajn
zial, tiez zla skusenost 😒
Pampers premium care sú najlepšie, ale aj neskutočne drahé, mali sme ich asi len dve balenia, lebo by som vyšla na psí tridsiatok 🙂 mali sme radi huggies, ale tie som tiež kupovala len do istého času, kým predávali taký obrovský mega mega pack za normálnu sumu na Mall.sk. Modré pampersky mne osobne strašne smrdia, a oranžové sú nič moc kvalita. Keď sa mi deti narodili, naozaj sme podostávali pomaly všetky značky. Najčastejšie sme však používali bella happy, lidl alebo tesco. Striedali sme za celý ten čas, čo deti nosili plienky.
Neviete,prečo mi malý preciká plienky? Používam pampers premium care ,mením ho aj dva krát a ráno total precikané,body mokré na chrbte? Sú mu malé,či čo? Nechápem,nie vždy ale občas dosť často sa to stane 😒
Ja som pouzivala bambusove plienky, takze dcerka nebola naucena na pocit maximalneho sucha. Na noc a mimo domu som jej davala "papierky" a kupovali sme vzdy take co boli v akcii. Najhorsie sa vysypala a zaparila z pampersiek a aj ich precikala, a najlepsie boli LIDLovske, DMkove a Bella Happy. Teraz uz je bez plienok, iba na spanie a dlhsie vylety jej davam Pampers Pants a s tymi som maximalne spokojna, nohavickove z DMka su strasne a tvrde. Kazdemu dietatku vyhovuje nieco ine. Najlepsie je kupit male balenie a vyskusat.

@marrya ja používam z LIdla a potom Bella Hapy. Tieto dve najviac sedia a žiadne reakcie. Naopak, malému škodia origoš pampersky, obrúsky pampers a plienky z Kauflandu a aj obrusky z Kauflandu.