icon

Skúsenosti s produktmi Evy Kiedroňovej

4. apr 2025

Ahojte. Prosím tie čo máte skúsenosti s produktami od Evy Kiedroňovej. Neviem sa v tom akosi vyznať. Je potrebné si od nej kúpiť všetko - hniezdo, perinka a vankúšik alebo bude mi to sedieť aj v prípade ak kúpim len perinku, vankúš a hniezdo nejaké úplne iné? Poprípade mal niekto pérovú perinku/zavinovačku a aj hniezdo z úplne iného obchodu ako od nej ale robil to na spôsob, ktorý ona káže?
Som z toho akosi magor ale chcela by som to vyskúšať. Ďakujem 🥰

katrin21
4. apr 2025

Perinka akakolvek paperova,ja som mala este po mne, vyborna vec , nemusis kupovat specialne od nej. Kojace fanaticky ta ukamenuju,realne je to ale vyborna vec, fyziologicky najlepsia,nenechaj sa odradit, drzim palce. Kiedronovu poznam, hovoria za nu desiatky rokov skusenosti a vysledky. Je skvela.
Moja dcera spala na boku v perinke do 5 mes, este aj vtedy to milovala,iba strednu snurku som uviazala , nozky trcali, dečka cez ne... dodneals miluje spat na paperovom vankusi..darmo, je to ine,ako umelina.
Hniezdo za mna netreba az tak..

autor
4. apr 2025

@katrin21 ďakujem za radu 😊 áno áno viem, že sú rôzne názory na Kiedroňovú, ale aj tak by som chcela vyskúšať 🙂

minesasubu
4. apr 2025

ja som mala perinku dračik a vankušik od Evy , hniezdo som mala ine kedže to sme dostali ale použivala som ho len ked sa syn ,,hral,, v obyvačke a uplne v pohode kym sa dieta len pozerá nemrvi sa moc tak je to fajn tie bočne strany a cip pod nohami vieš zasunuť do hocijakeho hniezda rozdiel je len že to od evy je prisposobene na dlhsie pouzivanie lebo je presne navrhnute na objem jej periniek a pri pohybe dietata sa tak nevyskakuju cipy cez okraj hniezda 🙂 snad som to dobre napisala
na spanie iba perinku a vankušik som pouzivala bez hniezda a syn 2,5 spi na nej dodnes od určite času sme nehneizdili iba spal na rozhrnutej perinke

chelsinda
5. apr 2025

Za mna je to super. My mame vankusik a perinku, dracek aj maxi dracek. A teraz v nej spi uz 4. dieta 🙃 Hniezdo nemame od nej. Teraz som kupovala paperovy vankusik do kocika od inej znacky (mensi rozmer) a nepride mi taky kvalitny. My sa aj nosime, aj satkujeme, napriek tomu vies vela veci, poznatkov z jej ucenia sklbit s tym, co Tebe vyhovuje a comu veris. Drzim palce 🤞😉

autor
5. apr 2025

@chelsinda a môžem sa spýtať aké hniezdo mate ? Lebo bojim sa, že kúpim také, do ktorého nebude ta perinka dobre pasovať

autor
5. apr 2025

@minesasubu ďakujem za radu 😊

autor
5. apr 2025

@minesasubu takže chápem to tak, že to hniezdo od nej nie je až tak dôležité, dá sa používať aj iné v kombinácii s jej perinkou a vankúšom, ale samozrejme najlepšie asi mať už celý ten set od nej

chelsinda
6. apr 2025

My mame hniezdo od mimiconcept. Je to ten klasicky ovalny tvar, nie hranate ako z kennyschopu. Mali sme ho skôr než perinku. A zdá sa mi, že kedysi hniezdo ani nemali v ponuke. Tak to už je na Tebe, či pojdws so celeho setu.