Som 7 mesiacov tehotná. Môžem už kúpiť veci?
Už Môžem Kúpiť Veci Pre Bábätko ❤️❤️❤️
Poraďte Mi 🥰🥰🥰
Ja som prve vecicky kupila.po velkom sone.v.21tt ked sme zistili pohlavie....a ovtedy som tak.postupne vyberala a.kupovala
@nattyferko ja začínam 27 tt od zajtra a už mám skoro všetko ešte drogériu a bude to všetko samozrejme že môžeš
@kvetinka1918 Ďakujem Veľmi Pekne za radu 🥰🥰
@mima172 ano Spravne mam 22 rokov
@stellarstar 22 a ty
@nattyferko ty si tu písala pred pár dňami. Dokonca aj kočík už máš. Nudis sa? A ešte daj aspoň 5 srdieckovych smajlíkov.
@veronikaszabova veď ona aj je decko. Strašne sa musí nudiť. Jak pubertacka nevyzerá.
@martul prečo smajlikov preto davam smajlikov....lebo chcem si vas obľúbiť každého kto píše do tejto skupine.ale ked vam vadi smajliky a aj pismo tak potom budem písať normalne tak ako vy všetci
@martul ja niesom ziadna pupertacka ale neviem prečo co ty na mňa vady
@nattyferko vady? Vadí?
@nattyferko a školu si dokončila alebo si sa na to vykašlala?
@martul 😂😂
@martul Haha ja mam školu dokončenú ešte lepšie ako možno ty ahaha
@stellarstar tebe čo vady
@nattyferko tvoje chyby 🤣
@stellarstar tak ďakujem ti veľmi pekne hahahaha
@nattyferko VADÍ, nie VADY
@veronikaszabova tak nech ti to vady hahaha mna nezaujima haha
@nattyferko cim dalej, tym viacej sa prezentujes ako nevyzrete dieta.
@veronikaszabova haha to je moja vec
@nattyferko tak dospej, budes matka.
@nattyferko tak je na čase aby si dospela keď si fakt v 7 m tt a budeš matka
@nattyferko my sme kupili kocik, ked som bola v 5. Mesiaci. A odvtedy sme uz aj nakupovali ostatne veci. Podla mna uz je pre teba najvyssi cas. Uz sa ti postupne bude menej chciet, este to vsetko treba oprat, ozehlit, pripravit veci do porodnice.... To uz by si mala mat tiez. Urcite uz zacni. Su to krasne pripravy, uzi si to👍❤️
@ailiba ďakujem velmi pekne za radu si mila maj sa pekne
@stellarstar neboj sa..dospela som ved niesom decko každý ma svoj rozum.aj ty
@veronikaszabova neboj sa nic.hah
@nattyferko no ale správaš sa jak decko 🙈
@stellarstar nespravam sa jak decko ale vi sa správate jak decko lebo vadi vam ze este ako píšem a aj odosielam smajliky...tak kto je decko ja či vy

@nattyferko "Lebo Sa Mi Chce" - tak tým si vysvetlila, prečo kladieš takú hlúpu otázku