Správne nastavenie teplomera Braun do ucha
Ahojte,chcela by som sa opytat,kupili sme teplomer Braun do uska a v navode je uvedene, ze do 37,7 nie je teplota,svieti na zeleno az od 37,8…tak to mam brat ako? 37,8 je akoze 37 klasicky?🙈dakujem za radu
V uchu je o nieco vyssia teplota vraj, ty sa kazdopadne riad cislom, ktore vidis, nie farbou displeja, ked je teplota nizsia ako 38, neries, ked je vyssia, sleduj a zvazuj lieky podla konkretnej hodnoty. Mas normalnu teplotu, zvysenu a horucku, tu je trosku ina hranica a v navode aj trochu ina interpretacia. A stale plati, ze ide o orientacne meranie.
@christina_petrikova nie riesim, ze na klasickom teplomeri ked ma dieta 37 uz je to zvysena teplota,ked ma 37,8 tak to uz je teplota dost vyssia…a braun ukazuje 37,7 este normal…tak preto sa pytam ci nieco odcitavat ked ma trebars 39,6 ci je to real tolko alebo “iba” 39…
@zuzu113 odcitas ale par desatin stupna, takze v zasade je to uplne jedno, lebo tak isto riesis aj 39,3 aj 39,6. Pri 38,5 by si mohla uvazovat, ale spravny postup by bol premerat teplotu kontakne v rekte alebo v podpazusi a tou hodnotou sa riadit. Ved si vyskusaj prvych parkrat takto porovnat a mozno sa trochu zorientujes ake su rozdiely a ako sa nim riadit.

nerozumiem. akoze to riesis fakt jedno desatinne cislo rozdiel? 😀 ved pokial nesvieti na cerveno tak je dobre.