icon

Ste spokojné s týmito kresielkami?

florianabotosova
29. apr 2021

Žienky ako ste spokojné s týmito kresielkami? To prvé neviem vôbec ako vyzerá a nenašla som obrázok bez dieťaťa.

Ste spokojné s týmito kresielkami?Ste spokojné s týmito kresielkami?
martina1201
29. apr 2021

@florianabotosova ahoj, nemala som ho ja, len kamoška. Za mňa jento zbytočnosť, nakoľko nosnosť je tam nízka. Len tuším do 9kg. Ja som mala kreslo do 18 kg vybracne. Ešte 4 ročná v ňom sedáva a hojdá sa v ňom.

fiafia
29. apr 2021

@florianabotosova ja som mala podobne a bola som max spokojná , využilo sa veľa. Len pozor Na max.hmotnost. mali sme len do 9kg a potom sme zhanali podobne

dominka63
29. apr 2021

@florianabotosova Ja som mala podobne ako druhý obrázok ja som to veľmi využila hlavne aby sa to samo hojdalo

jeliz59
29. apr 2021

Záleží od bejbinka 😃....môj syn tam vydržal málo...... detí mojej sestry celý deň 😃

cookie29
29. apr 2021

Zbytočne. Pridrahé. Krátko to vydrží. A ak ma dieťa reflux tak to ešte zhoršuje

evaachesa
29. apr 2021

Mali sme takéto, boli sme spokojní. Kúpila som k babke podobné ako na tvojej prvej foto, no vôbec sa mi nepáčilo že v ňom dieťa bolo akosi nevhodne usadené, ohnuté. Keď už bol väčší a aj by v ňom mohol sedieť, tak to už nehrozilo. Rovno som ho predala. Toto na foto úplne stačilo kým sa ešte nehýbal, nepretáčal. Potom sme ho už nepoužívali.

petus998
29. apr 2021

@florianabotosova aoj ja som mala to druhe hojdacie a za mna 100%spokojnost urcite vyuzijete

florianabotosova
autor
29. apr 2021

@petus998 no chcela by som ho využívať čo najviac keďže budem sama doma a aby som nemusela maleho stále navlačovať na rukách keďže priateľ bude v práci. Takže ste s ním bola spokojná používala ste ho uplne až od narodenia? nebolo v ňom dieťaťko veľmi skrčene?

saja1
29. apr 2021

Mimo temy, ale ten prvy obrazok ma strasne vyrusuje 😀 to je ozrutne velke kreslo, alebo extremne male dieta 😂 no a k veci, mali sme take drahsie s nosnostou snad 20kg, ze vyuzije ked bude vacsia, ale to vobec. Ako babo tam chvilku pobudla ale vobec ze by sa dlhsie prehrala to nie. Bol to darcek takze som v podstate bola spokojna ale sama by som si uz asi nekupila 🤔

florianabotosova
autor
29. apr 2021

@saja1 lebo sestra keď mala malého tak oni mali také to vibračné a malý v tom bol teda zahral sa v tom ale každé dieťa je iné

petus998
29. apr 2021

@florianabotosova pouzivala som ho od narodenia a najviac sme to vyuzili od 3 mesioch ked uz si vyzadovako vacsiu pozornost napr ked som potrebovala navarit alebo pobehat okolo starsieho syna tak uplne top

lucinka27118
Odpoveď bola odstránená