icon

Tipy na vaničky pre bábätká do sprchového kúta

7. júl 2025

Ahojte, chcela by som Vas poprosit o tipy na vanicky so stojanom (kedze mame len sprchovy kut, je potrebny aj ten stojan). Dizajnovo sa mi paci LUMA set a Bebe jou, no obe su startovacie sety pre novorodencov a to mi zasa pride ako zbytocne vyhodene peniaze.. neviem kolko by sme to vyuzili, ak cela vanicka ma dlzku cca 78 cm..
Aku by ste odporucili? Dakujem za kazdy tip 🙂

palya97
7. júl 2025

My sme dostali stojan a už len dokupime k nemu vaničku- Tega anatomicka vanicka 102 cm. Vyzerá to dobre, je funkčná a aj dosť veľká 🙂

biglovemom
7. júl 2025

Ahoj,kos na pradlo 😊
Moja vyse 6rocka sa don stale zmesti😂

Naco stojan ? Cupnes na zem …..

malaopicka
7. júl 2025

Obyčajný stojan a klasická veľká vanička na to. Po sekcii vec na nezaplatenie, kto by sa krčil. A potom sme používali už len vaničku cca do roka, následne už len sprcha.

autor
7. júl 2025
@biglovemom

Ahoj,kos na pradlo 😊
Moja vyse 6rocka sa don stale zmesti😂

Naco stojan ? Cupnes na zem …..

@biglovemom nuz rodit budem cisarskym, a vyhodnotila som tak, ze na zaciatku isto nebude take jednoduche len tak si cupnut 🙂 Kiezby som sa mylila 🙂

biglovemom
7. júl 2025

Chapem ta ….
Ale Mysli do buducna na ten kos na pradlo 😊🤗
Prajem vsetko dobre 🤩

michaelam2
7. júl 2025
@anonym_autor

@biglovemom nuz rodit budem cisarskym, a vyhodnotila som tak, ze na zaciatku isto nebude take jednoduche len tak si cupnut 🙂 Kiezby som sa mylila 🙂

@anonym_author fhu riadne palky za tie vanicky co chces. Mame obycajnu so stojanom za cca 30-40€ a myslim ze sluzi uplne rovnako ako tie za 100 a viac. A teda my sme mali od zaciatku velku vanicku a nebol problem. Zbytocne kupis toto a potom zas vacsiu.

biglovemom
Autor odpoveď zmazal
beky223
7. júl 2025

Nám absolútne vyhovoval shnuggle 😊

janetinka27
7. júl 2025

@author neviem konkretne, my mame vanu a teda aj vanicku, ale vsetko sme kupovali cez fb v miestnych skupinach, vacsinu veci sme dostali po detoch v rodine
Prebehne par mesiacov a vela veci uz nebudes potrebovat, malo veci sa oplati kupit ako nove

simona_vixen
7. júl 2025

mam tu najlacnejsiu vanicku a k nej stojan, nic lepsie neexistuje, preco by si sa mala krcit a zohybat ked to ide vyriesit lepsie… kupali sme tak do skoro 2 rokov, teraz ma tu vanu v sprche a clape sa tam, neznesie sprchu a vrieska, tak si sedi spokojne vo vani kym ho poumyvam a potom sa tam este chvilu pohra kym ho vyberiem a to uz ma nieco cez 90cm…

kubkovan
7. júl 2025

Tiež máme sprcháč a kúpili sme obyčajnú vaničku, bez stojana. Najskôr sme kúpali v obývačke na stole a teraz, keď už špliecha, lozí a nie je to proste bezpečné, tak v kúpeľni na zemi. Stojan za mňa zbytočnosť 🙂

simona_vixen
7. júl 2025
@kubkovan

Tiež máme sprcháč a kúpili sme obyčajnú vaničku, bez stojana. Najskôr sme kúpali v obývačke na stole a teraz, keď už špliecha, lozí a nie je to proste bezpečné, tak v kúpeľni na zemi. Stojan za mňa zbytočnosť 🙂

@kubkovan napriklad ja ju nemam kde dat, stol mame maly takze za mna bol ten stojan super