Twistshake - detská vanička

29. dec 2023

Ahojte, máte niektorá? Ste spokojné? Chcela by som tú skladaciu twistshake aj na nožičkách ale nevidim veľa recenzií. Ďakujem.

andreatytler
29. dec 2023

https://www.amazon.co.uk/Twistshake-Foldable-No...
Je tam cez 300 recenzii ale budes si ich musiet dat do google prekladaca.

autor
29. dec 2023

@andreatytler na amazone som popravde nepozerala, ďakujem po anglicky viem, preložim🙂 ale skor som chcela nejakú overenú recenziu tuto..

andreatytler
29. dec 2023

Ak vies ako manipulovat s dietatom, alebo ti pri kupani niekto pomoze, tak za mna, vanicku co najvacsiu a najjednoduhsiu. Takuto vyuzijes 6 mesiacov a budes musiet kupovat novu. My mame z Ikea a vyuzivame ju uz 4 roky. Ale novorodenca by som v nej sama okupat nevedela, takze ak budes kupat sama, tak je dobre mat takuto vanicku.

autor
29. dec 2023

@andreatytler a akú máte prosím z ikea?
No práve toho sa bojím, lebo jednak to bude prvé bábo a neviem teda manipulovať až tak dobre, budeme sa všetko učiť 🙂 A druhá vec, že pri manželovej práci je možné, že budem párkrát v mesiaic kúpať aj sama.

andreatytler
29. dec 2023

My mame tuto a som velmi spokojna. Ako som vravela je velka a aj 4 rocny sa do nej zmensti a lahko sa cisti. Vyuzili sme ju aj ako bazenik v lete v prvych rokoch.
Ale novorodenec sa v nej strati. My sme ho kupali tak ze sme dali na spodok velku hrubu plienku. V nej bolo dieta ciastocne zabalene, nesmikalo sa a ta plienka nasiaknuta teplou vodou ho tiez drzala v teple kym sme mu umyvali hlavicku. Ale aj tak sme kupali vzdy 2 a aj tak sme mali co robit. Sama neviem ako by som to dala. Ja som bola hrozne nemotorna v manipulacii s novorodencom.😅
Inac kupat netreba kazdy den, ale kludne mozes ak chces.
https://www.ikea.com/sk/sk/p/laettsam-detska-va...

danka_gi
29. dec 2023

My ju nemame. Ale tiez odporucam radsej uplne obycajnu a vacsiu. Ono sa to nezda, ale deti strasne rychlo rastu. My mame uplne obycajnu podedenu a pozeram na internete stoji tak cca 12eur. Prve kupanie bolo take, ze aka obrovska vanicka 😲. Ale teraz ma drobec 10 mesiacov a ledva sa tam zmesti 🙃 tu co mas vyhliadnutu ti ozaj vydrzi maximalne pol roka..... tiez kupem obcas sama a nie je to nic narocne.

autor
29. dec 2023

@andreatytler
@danka_gi
Ďakujem baby, ja som práve pozerala rozmery ale tá twistshake vanička je dokonca o 8cm dlhšia a 4,5cm širšia ako napr. ta z ikea..takže zas asi to nebude také maličké🤔🤔 akurát nie je taká hlboká…no ale cena ma odrádza veru najviac 😅 a už dupľom keď to ma slúžiť krátko..

andreatytler
29. dec 2023

Mas uplnu pravdu. Je to takmer tak isto velke. Ja som sa nepozerala na rozmery len som vyguglila tu vanicku a prvy obrazok mi padol tento a podla toho to vyzeralo ze to batola sa tam ledva zmesti. Tak to ti vydrzi urcite dlhsie ako pol roka, akurat tie nozicky vyuzijes iba pol roka, lebo ked ti dieta uz bude sediet, budes ju musiet mat na zemi.