icon

Ústna odsávačka hlienov

mama4444
17. dec 2022

Poradte top. Dakujem

mamadievcatiek
18. dec 2022

Lepšia je odsávačka na vysávač.

bona69
18. dec 2022

@mama4444 mali sme, ale vždy keď bol malý chorý,boli sme aj my, jednoducho sa nakazis, teraz máme na vysávač a super,

martinka13
18. dec 2022

Najhoršia vec, akú sme kedy kúpili. Vždy sme ochoreli aj my. Co je logické, keďže bacily ťahaš rovno do pľúc. Jednoznačne odsavacka na vysávač. A tou ústnou aj tak pramálo vytiahneš

katrin69
18. dec 2022

Mám balónikovú odsávačku, tá je dobrá na maličké tekuté soplíky, ktoré sú na konci nošteka. Ústnu, úprimne, neodporúčam. Dôvod je ten, že vždy, keď som ju použila, za dva dni som bola chorá aj ja. A už po mesiacoch zúfalstva zo synových extra sopliskoch som si kúpila na vysávač. A to fakt vytiahne až z päty. Pre väčšie deti je to super, menšie budú mať troška problém, lebo niečo im ťahá vzduch z pľúc a nebude sa im to páčiť, ale tie sopliská faaaaaaakt vytiahne, preto je potrebné ich učiť vtedy dýchať ústami a bude všetko dobré. Takže len na vysávač odporúčam a vy ste zdravá 😉
Mám túto https://nosne-odsavacky.heureka.sk/baby-vac-ari... ale musím si dať pozor, aby mi tie soplíky nevcuclo až do vysávača, takže decká mi musia ležať na posteli...