V čom kúpete dieťa staršie ako 6 mesiacov?
Mali sme shnuggle vanicku, bola super, ale uz zacina byt mala.
odporucam velku vanu ,teda ak mate popripade ak mate vanickovy sprchac tak tam
Vo vacsej vanicke?
My sme kúpali vo vani už, podľa mňa zbytočné kupovať
Vo vani.
@lylyjana my vanu nemáme tak od narodenia sprchujeme je to super 🙂
Ak Vám nevadí väčšia spotreba vody, tak v klasickej vani (do klasickej napustíte cca o 5x viac vody, ako do detskej vaničky). Ak však vodou šetríte, tak malú detskú vaničku. V pohode sa tam zmestia deti do 1 - 1,5 roka. Ja som mala vaničku so stojanom (aby som si neničila chrbát) a prebaľovacím pultom. Niečo takéto:
@lylyjana dávala som pár cm. Existujú nejaké protišmykové podložky do vane, môže to byť dobré aj keď potom už dieťatko stojí. My sme nemali, naša vaňa extra nešmýka. Väčšinou sa tam dcérka čľapkala v polohe na brušku, pravdaže stále sledovať, ale v tomto veku sú už bábätká pevné.
My sme si kúpili veľmi malú vaničku (netušila som vtedy, že existuje viac veľkostí) a preto som už nášho relatívne skoro kúpala v našej vani. Kúpila som takú kačičkovú farebnú protišmykovú podložku a tak sa mu nešmýka, ale je pravda, že niekedy vstáva a vystrája, tak vtedy musím byť rýchla.. hlavu mu umývam tak, že ho trošku nakloním dozadu, hlavu mu držím, umyjem, opláchnem. Dokonca som veľmi dlho používala tú klasickú látkovú "socíkovskú" podložku, zmestil sa ešte vrchnou časťou tela, keď som mu umývala hlavu a tak som ušetrila aj kríže, nemusela som ho držať 🙂 Čiže ak ešte nesedí, môžete použiť aj takú podložku..
Vo vani. Dam na spodok naskladanu osusku, aby to mal makke. A jemnuckym prudom vody sprchujem, nekupem
@lylyjana My mame velku vanicku ale ak mate kos na pradlo, skuste toto.
Vyhoda je aj v tom ze ma hracky pri sebe... neodplavaju mu prec vo velkej vani.
@andreatytler jeejom no toto je paradny napad! Taky kos sice nemame, ale mozno kupime, ved sa zide 🙂
@andreatytler Toto je geniálne :D Asi aj vyskúšam, lebo náš začal zase vstávať v tej vani a takto by som ho vedela nejak zastabilizovať :D
@lylyjana, @oblecenie99 ved to, ze ak to aj nebude fungovat, taky kos sa vzdy zide. Nas sa s nim hra len tak na dlazke. Vzdy ked perieme tak s tym stravi aj 20 minut co je u neho nevydanne.
Mozno najskor skuste na dlazke lebo to dieta v tom kosi aj tak vstava a ked sa don oprie, tak sa prevrati... on sa to ale rychlo nauci ze ako s nim manipulovat aby sa neprvratil... a je lepsie ak sa to nauci na koberci ako v tvrdej vani.
Syn sa od 2 mesiacov kúpe s tatíčkom vo vani. Od 4 mesiacov pravidelne pláva v baby ringu, každé kúpanie je zábava pre celú rodinu. Vanička stoji v kúte, asi už skončí v pivnici.

Predpokladám že veľkú vaňu asi nemáte.. Či vás to len nenapadlo?