Veľkosti F&F, H&M, Pepco, Next, C&A
Dievcata prosim ako sedia velkosti v tychto obchodoch?
ja som si kupovala bluzku v C&A. Kupila som si vo velkosti XS ale bezne nosim velkost M
mne H&M strihovo celkom vyhovuju,velkostne mi vsak pridu o cislo mensie ako v skutocnosti je na visačke. F&F zase velkostne celkom fajn,strihovo vsak mi pridu napr.mikiny a svetre siroke a kratke s naopak dlhymi a uzkymi rukavmi. Pepco ktore ako,aj co sa kvality tyka
Ja som porovnavala novorodenecke veci v h&M a v C&A. Vel. 50 v H&M zodpoveda priblizne velkosti 56 v C&A. H&m ma celkovo miminkovske veci skor vacsie a C&A sije skor mensie...
aj ja som opisovala pre deticky, teraz neviem, ci si myslela na dospeleho velkosti ;)
@kimina7 ano deticky
@nikolabulkova moja skusenost - C&A ma veci najuzsie, F&F najsirsie, H&M nieco medzi tym. co sa motivov tyka, tak najviac kupujem chalanom C&A a F&F. H&M motivy pre chlapcov vo velkostiach 92-128 su hrozne. potom od velkosti 134 su zas ok. 😉
A ja doplnim, Pepco veci treba urcite min. o cislo vacsie, HM babatkovske sa mi zdaju vacsie, CA mensie
Súhlasím s komentármi vyššie. C&A má veci najužšie, môj najstarší syn je taká špagetka, veci sú mu ok. Prostredný je mocnejší, ten v niektorých ich veciach vyzerá dosť natrepaný. H&M sú približne o pol čísla až o číslo väčšie ako C&A. F&F sú na dĺžku približne ako C&A, ale oveľa širšie. Najstarší mi z ich bodyniek vypadával na pleciach. A Pepco som mala len pár, tie sú zase menšie, ako človek očakáva. Ale s Pepco som bola najmenej spokojná, rýchlo sa začali párať a cvoky boli zle nabité, keď som ich išla nové prať a rozopla som cvoky, tak som sa pichla o taký osteň. Aj čiapočka bola zle ušitá, šnúrky boli v strede a šli cez líca, vôbec tá časť nezakryla ušká (proste som nevedela, ktorá strana je predok a ktorá zadok, bolo to jedno, vyzeralo to rovnako z oboch strán)
Vacsinou kupuheme NEXT a velkosti sedia..taktiez aj material,ktory po x praniach stale drzi svoj tvar. Odporucam 🙂
Tak máme z každej značky. A je to naozaj veľmi individuálne. Máme napr. sveter či mikinu z Next veľkosť 92 a sú nám veľké, pričom tričko a mikina zo staršej kolekcie v tej istej značke a veľkosti je nám akurát. C&A šaty nám veľkostne sedia, sveter je mega dlhý. F&F je rozmerovo väčší.H&M tiež, ale sedí asi najviac, čo sa týka strihu. Pepco máme pár kúskov a skoro vôbec nesedia. Teraz máme košeľu veľkosť 104, nosíme 92 a je nám dobrá. Asi závisí aj od strihu
body su najlepsie brendon, mozete vela prat aj tak sa az tak neznicia, maju dobry material aj pre dietatko, a este tesco body su dobre tiez, hlabne ked je teplejsie,lebo niekomu moze vadit, ze sa hore otvaraju na ramenach
baby v HM..sedia velkosti topanok uvedene v tabulke? detske hlavne..dakujem RP

HandM boli super, dlhe roky som tam nakupovala, lebo vsetky veci podla velkosti sedeli...teraz to uz prestava byt pravda, pulovre s extremne velkym vystrihom, musim davat tielko a vyzera to dost zle...novahavice a pyzama zacinaju robit uzke, dieta si to neoblecie v tej velkosti kt.by mala sediet. CundA nie su rovnake velkosti, treba naoko, ale su uzsie-mensie ako handm...ja kupujem vacsie radsej. ostatne znacky nepoznam, este lindex je super aj materialovo!