Vibračné kresielko pre novorodenca
Maminky, prosím poraďte vibračné kresielko, môže byt kombinácia aj hojdačka pre novorodeniatko. Chceme kúpiť svagrinej ako darček do výbavy.
My máme tiež Bright Starts a sme spokojný... Mala bude mať 10 mesiacov a stále v ňom rada sedka a hojda sa... Vybrali sme také do 18kg,lebo do 9kg mi prišlo malo, hlavne keď sa narodí väčšie babatko, tak z neho veľmi rýchlo vyrastie
ja som mala vibracne kresielko pre oboch od Bright Stars a teda vyuzitie bolo fakt minimalne... v uplne mini veku trochu v tom vydrzali ale inak to bolo potom uz nevyuzite... odporucam radsej na hojdanie... ale samorejme ine dieta moze mat rado tie vibracie...
zienky a tie od bright starts maju prosim nejake polohovanie do 2 pozicii ze do sedu a do polosedu pre male babo ktore este nesedi ci nie? My mame take s Minnie Mouse a neviem ci tam mozem dat nase 7 tyzdnove babo ani to ako a ci sa toda nastavit tak co najviac do lahu..dakujem pekne.

@hu3hu3 doma máme vibračné lehátko od Bright starts to využívame denne .. a u starých rodičov máme hojdacie kresielko ktoré aj vibruje od Fisher price ... Obe sú skvelé a nás 3 mesačný v nich bez problémov aj zaspí aj sa zabaví