Videopestúnka Phillips Avent

19. dec 2021

Ahojte. S priateľom chystáme posledné veci pre maličkú, ktorá k nám príde v januári a rozmýšľame nad video pestúnkou od aventu. Sú síce drahšie ale poradila mi ju aj kamarátka, že ju kedysi mala aj ona. Neviete ale aká je najlepšia? Tých typov je veľmi veľa a chcela by som vedieť že či máte aj osobne skúsenosti ktorá sa oplatí najviac. 😊 alebo poprípade aj od inej značky ale chceli by sme nejakú kvalitnejšiu nech to ma aj pekný obraz keď ide hlavne o to 😁 Ďakujem veľmi moc za každú radu 🙃

lenkapap
19. dec 2021

Ahoj, my mame true life nanny (tuto https://www.mojalekaren.sk/truelife-nannycam-r3...) ja mozem len odporucit...ma super dosah (sme v RD), vies ju otacat, je offline (nechceli sme ziadnu cez wifi - paranoja :D ) a hlavne sa daju napojit dve kamerky (jedna u nas v spalni a druha v detskej).

autor
20. dec 2021

@lenkapap dá sa dať kamera aj monitor na baterky? Alebo musí byt stále zapojená v zásuvke?

lenkapap
20. dec 2021

Monitor je ako mobil (nabijes a fungujes) ale kamerka musi byt stale v elektrine. Uprimne, aj sme taku hladali, co by stacili len baterky, ale sme nenasli...ale teraz mi to nevadi, ze je stale nactom istom mieste, kedze je otocna ovladanim.