icon

Vlhčené obrúsky pre bábo

31. mar 2023

Zevraj tie ktoré obsahujú 90% vody zevraj niesu veľmi dobre, a aj zapachaju.... mate skúsenosti ktoré sú aj voňavé a príjemné vhodné na babo zadoček

milanemila
31. mar 2023

Ja som pouzivala iba tie co obsahuju 99% vody (pampers harmonie, babylove, water wipes…) neviem co by na nich malo zapachat 🤷🏼‍♀️ ked sa pokakala umyvala som ju normalne vo vode. Cim menej kozmetiky a vselijakych vonaciek davas na pokozku novorodenca, tym lepsie.

anavixy
31. mar 2023

Vhodne nie su ani jedny, ani tie s vodou a tie s vonou uz duplom 🙂 jedine ako tak vhodne je perlan a cista voda z kohutika. Ale teda zatial som sa nestretla s tym, ze by smrdeli, pokial teda neumyvaju nieco smradlave 😄

patka06
31. mar 2023

Na detský zadoček ideálne čistá voda, keď už nutne vlhčené obrúsky, tak jedine neparfumované s čo najväčším obsahom vody, bez zbytočnej chémie

pralinka25
31. mar 2023

ja som umyvala normalne v umyvadle ritku ale na cesty som mala najradsej pampers aqua pure. za mna perfektne bez vone. a este babylove tiez tie aqua.

hederamonstera
31. mar 2023

Ja mam najradsej pampers pure aqua, maju prakticke otvaranie a su fakt mokre(tj super sa s nim utiera lepive kako). Rovnako mokre su aj tie water wipes, ale pri pampers je lepsie to otvaranie (aj cena)
Vyskusala som uz aj babylove 99% aqua, ale tie nie su tak mokre, takze blbo sa s nimi utiera.
Ine som neskusala, kedze nechcem ziadne s vonou a neviem cim vsetkym

andula1988
31. mar 2023

Pouzivala som od malinka pampers aqua 99%vody, obcas kupim babylove water z dm je ich viac za lepsiu cenu ale niesu az take mokre

jaskolka
31. mar 2023

Doma šli obaja pod umývadlo alebo neskor sprchu. Vonku stačili obyčajne z Kauflandu

jaga18
31. mar 2023

Používam pampers sensitive alebo aqua pure. nie len na ritku, ale aj keď sa vonku ugebri. Doma samozrejme po každej "kake" umývam čistou vodou a bupi mydielkom. Z tých parfumovanych mal veľmi podráždenú pokožku, darmo sú voňavé, keď detskú pokožku dráždia.

zorkahorka
31. mar 2023

Kupujem neparfemovane a pouzivam minimalne - len mimo domu. Od narodenia idu deti po kakani do sprchy. Ja neverim ziadnym obruskom v igelite, ziadnej detskej vode v pet flasi

nikpa
31. mar 2023

Ja používam na zadok akékoľvek detské vlhčené ale len po stolici a na to aby som očistila to najhoršie a potom rovno pod vodu umyť. Nie, že použijem len vlhčené a rovno prebalujem, to jedine mimo domu kde nie je prístup k vode.

djv
17. aug 2023

Nemá niekto záujem o tieto? Dostali sme ako darček, ale používame inú značku

nikasmile
17. aug 2023

Tieto sú úžasné a používame aj z dm sensitive.