Vyberte najlepšiu fľašu na kŕmenie bábätka
Potrebujem poradit nejakú flasu, mám 3 týždňové bábätko a trápime sa s kŕmením lebo buď nám mlieko vyteká a začne kaslat po case čo jej mlieko moc tečie, alebo neťahá vôbec ako napríklad z avent aj sme cumlíky menili ale nič nám nevyhovuje proste z avent nevie pit(cuca pól hodinu a nič nevypije) potom zaspí a furt sa budi lebo je hladna ,vyskúšali sme aj lovi flasu aj babylove aj bibs,keď sme narobili dierky tak zas jej to slo už moc🥲🥹proste už vážne neviem akú flasu vyskusat,mám objednanú dr.brown tak slm zvedavá na nu,ale kľudne mi napíšte ešte vaše tipy ktoré mali rovnaký problem
Treba len a len skúšať
Tiež som mala problémy pri druhom synovi
Nakoniec nám zapasovala lovi fľaška
Ale tiež som mala doma už asi 5 druhov fliaš a cumlov kým som trafila
Suavinex
Ahoj, my sme si pozhanali flase ako malo v porodnici.lebo z inych nechcelo pit.objednavali sme zo zahranicia.trapili sme sa.potom sme nahodne presli na babylove.mame doma za tasku avent flasiek aj cumlov na flasu, mam flase, ja som pri jednom krmeni niekedy vystriedala aj 3 flase.
Syn je kojený od narodenia ale skúšala som mu dávať aj fľašu s mojim mliekom, keď som potrebovala odbehnúť, aby bol zvyknutý. Odporúčam suavinex skúsiť, išlo mu to s tým výborne, rovnako aj cumlik ma suavinex
MAM, Tommee Tippee. S Aventackou maju casto novorodenci problem, nevladzu z nej sat, ale Avent robi aj take cumliky s x-kom, nie s dierkami, no tie su asi az pre starsie deti.
Skus vygooglit “paced feeding”, je to metoda krmenia, kde drzis flasu takmer kolmo k ustam dietata a dieta si tak samo koriguje, kolko a kedy mu tecie.
My máme tiež od MAM, Avent stoja v krabici, nechce mi z nich piť.. MAM antikolikova, má akurát dierku čiže nezalieva sa mi z nej
skúste od Mr.Browns .. tie mame od narodenia, ale s tým širokým hrdlom
MAM antikolikova, inú nechcel
Ja používam len MAM antikolikove, niekoľko detí som na nich odchovala. Ake máte mlieko? niekedy keď je hustejšie,treba väčší dudel

Ja som mala s flasami velky problem a sadla jej nakoniec MAM flasa