icon

Využilo vaše dieťa spací vak?

radusanight
24. jan 2014

Baby kupovali ste detočkám tie spacie vaky viužije sa to ??

inffinity
24. jan 2014

naše mala vubec ne, narodila se v lete takže bylo velmi teplo a nenaučila se na nej teda od mala a pak když sem to na podzim skusila byla na nervy ze se nemuze hybat 😀 😀 cela po mamince ja taky nesnašim spacaky 😉

posuvamdalej
24. jan 2014

ja tiez vrelo doporucujem. ked vyliezla z perinky, sup rovno do spacieho vaku. je to super vec. je fajn mat paplon, avsak co dieta vystraja pocas spanku :DDD paplon velmi neohreje, lebo dieta ho zo seba pocas spanku zosunie 🙂 v spacom vaku je v teplucku pocas celej noci. navyse udrzi telesnu teplotu lepsie ako pyzamka, kedze nozicku su spolu v jednom priestore. negativa ja nemam ziadne. moja dcera nie je nijako obmedzovana. pocas spanku sa pretaca tak, ci tak a predsa je celu noc ''prikryta'' 🙂

mamina2208
24. jan 2014

naša bola do 2 mesiaca v perinke a odvtedy je v spaciom vaku a je v ňom rada, myslím že bez neho by už asi ani nezaspala, na leto máme tenší na zimu hrubší, neodkope sa mi, chrbátik má zakrytý odporúčam len treba asi si dieťatko naň čím skôr zvykalo

andelok
24. jan 2014

My sme na tom ficali dva roky! Je to super vec, nemusela som riesit odkopavanie...teraz ma mala dva roky a uz v tom nechce byt, takze celu noc nic nerobim, len ju prikryvam 😒

prstek
24. jan 2014

100% áno využiješ 🙂 veľmi si chválim pri oboch detičkách 🙂

petrife
24. jan 2014

Aj my vyuzivame maximalne, lebo mala sa neprikryje ani keby co bolo.

lucik194
24. jan 2014

vak sme dostali ale ani jedna v nom nechcela spavat, odporucam pozicat na par dni ci v nom dietatko bude chcet byt, inak su to vyhodene peniaze.

julinka2787
24. jan 2014

aj u nás boli vaky využité na 100%.naozaj dobrá vec. len zase nemusí vyhovovať všetkým detičkám.treba skúsiť a uvidíš.

priroda
24. jan 2014

super vecička použivame aj teraz a to mame v marci rôčky super vecička stale v teplučku 🙂

anny1984
24. jan 2014

Výborná vec, odporúčam, využiješ, malý mi v tom spí od cca 3 mesiacov, odkedy nie je v zavinovačke. 🙂 Môj mi z toho neuteká, tak

cerez
24. jan 2014

Využili sme ho dovtedy, dokým sa nepostavil na nôžky v postieľke. Potom som ho vymenila za flaušový overal, ktorý dávam na pyžamko dodnes a to máme 28 mesiacov. Dieťa sa neodkope, ja nemusím stávať na časté zakrývanie, dieťa spokojné, ja spokojná. 🙂

miku1
24. jan 2014

Využívame ich stále. Mám ich doma dokonca niekoľko. Podľa mňa úplne super vec, nakoľko nepoznám bábo, ktoré je rado prikrité paplónikom 🙂

aadulik2110
24. jan 2014

hneď zo zavinovačky sme prešli do spacieho vaku - denno denne do 14mes. potom už v ňom nechcel byť.

pritt98
24. jan 2014

Určite ánoo, perfektná vec..

fajnzienka
24. jan 2014

Používame od 5. mesiacov od kedy nie sme v perinke. Teraz máme 1. rok, krásne v ňom spinkáme, vieme sa v ňom otáčať, pohybovať v postieľke aj chodiť. Maximálna spokojnosť a využitie na 100% 🙂 🙂 🙂

lubina
24. jan 2014

obe nase dcerky spavali v spacich vakoch skoro do 20 mes. Nechceli byt v noci vôbec prikryte perinkou ani dekou a vo vaku im bolo teplo a nebol s nicim problem.Aj ony boli spokojne a krasne v nich spinkavali a aj ja som sa nebala, ze im je zima ak sa odkopu....

dejnas
24. jan 2014

využili sme na 100% pri oboch deťoch 😉

zapka21
24. jan 2014

Moja dcerka vyuzila cca od 5 mesiacov asi do roka a pol. POtom uz bolo leto, takze spinkala nalahko a na jesen jej uz bol kratky (bola to velkost 6m-2r)

gumidekmomo
24. jan 2014

MOJ HO MA STALE a to uz ma rok aj 3 mesiace 🙂 takze my pouzivame 🙂

anshelia
24. jan 2014

my využívame spací vak maximálne ako sa dá, malý si ho stále pýta, ja sa nebojím, že bude odkopaný v spánku 🙂

stellamaris
24. jan 2014

my sme nakupili niekolko spacich vakov,vyuzili sme ich od narodenia do 9 mesiacov maleho a spal v nich pokojne.Potom prislo leto,tak sme maleho zacali obliekat do pyzamka. 🙂

btus
24. jan 2014

ani som nekupovala. 🙂

lubikan
24. jan 2014

kupila som iba dcere,ale ta bola nervozna,nespala,ona sa odjakziva rada odkopavala a vzdy spi s jednou nohou vylozenou na paplone

ramka2
24. jan 2014

aj ja som využila maximálne pri oboch deťoch 🙂

veronicka1901
24. jan 2014

My sme vyuzili do roka a pol, bol super od narodenia. Ja jednoznacne odporucam 🙂

tatis
24. jan 2014

fantasticka vec 🙂 po 4 mesiacoch sme skoncili s perinkami, zacinalo leto a vo vaku spaval donedavna.Teraz skusame perinu, lebo by som ho chcela presunut na velku postel, ale len sa trapime.V sekunde je odkopany, len co zaciti na sebe perinu. S vakom som sa nemusela bat, ze prespi celu noc odokryty.

lucirella
24. jan 2014

Podla mna je to super vec, len skoda, ze ten moj drobec s tym nesuhlasi 🙂. Hrozne sa vrti a tak mu to prekaza... neostava nam nic ine, len ho v noci poctivo chumlat pod perinu ;)

bimbas
24. jan 2014

ODPORÚCAM!!!!.....naša ma pomaly dva roky a od narodenia v nich spáva,nakoľko sa stale v spaní prehadzuje

marissenka
24. jan 2014

ked sa nauci od malinka,tak ano...

klincek
24. jan 2014

kupili sme, u nas vyhodene peniaze. moje deti ich neznasali.