Využilo vaše dieťa spací vak?
Baby kupovali ste detočkám tie spacie vaky viužije sa to ??
asi zavisi od dietata - obidve deti som dala do vaku hned ako vyrastli zo zavinovacky - asi v troch mesiacoch a syn v nom spaval do dvoch rokov, dcera ho casom - cim viac sa hybala - zacala odmietat a dodnes v nom nechce spat a neznesie na sebe v spanku ziadnu prikryvku ☹
Ano je to super vec,ked ju budes davat od narodenia,tak ine spanie ani nebude poznat,bude to pren prirodzene. a mas zarukuku že sa neodkope.su aj teple vaky aj letne lahke.
My sme nevyužili, dcére sa v ňom nepáči, pretože sa nevie otáčať ako chce. ale ona v podstate na sebe neznesie žiadnu prikrývku....
Nas maly v nom spaval az kym nezacal chodit a nedali sme z postielky dolu tycky aby mohol schadzat. Mali sme viacere /tensie na leto a teplejsie na zimu/ takze urcite odporucam 🙂
Nas starsi v nom spaval veeelmi dlho, bolo to super, pretoze zpod periny sa vzdy vykopal. Mensi v nom ale vobec nechcel spavat 🙂 vadilo mu to, ze si nemohol volne kopkat. ked uz bol velky na perinku, tak sme mu rovno dali paplonik a nikdy sa nerozkopaval, vdzy spi pekne prikryty. 🙂 Takze pokial v tom babatko chce byt, tak je to super vec 😉
aj ja mozem odporucit. nas maly pravidelne pri zaspavani dvihal nohy (aj pocas spanku :D), a tak deka skoncila cela na tvaricke. takto ho supnem do vaku a nemusim sa bat, ze si prekryje tvaricku a ze mu bude zima 🙂 🙂
aj my sme ho využili,je to super vec.Ja som ho bábu obliekala od toho 3mesiaca do pol roka,ked sa už pretáčala na bruško už som nedávala,pre svoj vnutorný blbý pocit,že čo ak sa nebude môcť pretočiť kôli tomu vaku.
Moja do 6 mesiacov. 🙂
Dobrý deň
Pri spacom vaku si treba že je bezpečnejšia ako perinka. Na trhu sú lacné aj drahšie spacie vaky. Aký je rozdiel ? Lacnejšie spacie vaky sú materiálu ako perinky či že plnia úlohu ako len obyčajná perinky. Iná kategória sú spacie vaky napríklad GRIO prečo? Tieto vaky regulujú teplotu dieťaťa pri spaní čo je hodne dôležitý faktor ktorý oplivňuje náhle zastavenie dýchania detí, ak sa dieťa prehrievá tak to vedie Syndróm náhleho úmrtia. Vaky sa odporúčajú používať do 2,5 roka .
Spacie vaky sme využívali na 100%.Dcéra v ňom spala ked mala už 3 mesiace.Spávali v nich do 4rokov.Užasná to vecička bez obáv spinkáme celú noc.Ziadne obavy odkrývania a holých nožičiek alebo krížov 😉 .V zime sme mali hrubšie a na leto úplne tenulinké.Určite odporúčam 🙂 .
áno, naša malá spinká stále vo vaku, aj syn tak spal, je super, lebo dieťa sa ti nerozkope, je v teplúčku 🙂
áno, naša malá ma 26m a stále spinka vo vaku a ja som spokojna, ze ked spi je v teple. Ja na to nedam dopustit. Teraz som jej kupovala dva vacsie lebo uz zo starych vyrastla 🙂 a na zimu má teplejší. Určite odporúčam 🙂 😉
Jednej kamoske v tom dieta spalo takmer do roka...ja som vyuzila len zo zaciatku...zavisi ako si dieta navyknes 🙂 najvacsia vyhoda je ze sa ti v tom dieta neodkope 🙂

Ano, pre nas super vec. Mala v tom spava od narodenia doteraz. My pouzivame grobag - maju na rozne teploty. My pouzivame 1,5 tog a super. V lete v tych velkych horucavach spala bez...