XXL hniezdo pre bábätká
Chcela som kúpiť hniezdo pre drobca, pri rolovani internetom som narazila aj na väčšie, tzv. XXL. Mali ste ho niektorá? Nebolo to príšerne veľké? Neriešte, či je hniezdo vhodné alebo nie, to si rozhodnem sama, ide mi len o veľkosť. Vopred ďakujem za postrehy.
Hniezdo bola najvacsia pindovina, co som mohla kupit. Neviem, ci bolo xxl - ale aj tak bolo obrovske a vobec nebolo vyuzite
@evcagabi my sme napríklad využívali hniezdo do 3m každodenne takze to je vec názoru
@enka81 ja hniezdo vyuzivam este aj teraz ked ma dcera polroka 😂 inak by sa stale pretacala. Ale uz jej je male takze dik za tip ze je aj xxl, pozriem to
O veľkosti neporadím, ale mali sme 2 hniezda, obe sme naplno využili .. jedno bolo práveže malé, mal ho možno iba cca 10 tyznov ..
Ďakujem za nazory, objednam asi to väčšie
Ďakujem za nazory, objednam asi to väčšie
@enka81 My este stáke pouzivame a maly ma 2 a pol 😅 Spodok som rozviazala lebo uz ako pol rocny sa do toho nezmestil ale bez toho nezaspal a bez svojho hniezda nezaspi ani dotearz, este aj na dovolenku sme to museli brat. Takze ja by som uz kupovala urcite to vacsie. 🙂

Hniezdo bola najvacsia pindovina, co som mohla kupit. Neviem, ci bolo xxl - ale aj tak bolo obrovske a vobec nebolo vyuzite