Zábrana na detskú posteľ

crazybabenka
23. apr 2015

Do akého veku mali Vaše deťúrence zábranu na posteli? Ja som skúsila malej dať dolu, vydržala týždeň, už som bola spokojná, že ju môžem vyhodiť, no a potom mi spadla aj pri obedňajšom aj pri nočnom spánku. Takže sme zábranu vrátili. Ďakujem za každý názor.

katka1981
23. apr 2015

@crazybabenka, dcerka spi na velkej posteli od 3 rokov, mala tam velkych plysakov ako zabranu a vedla postele koberec a na nom paplon, padla by do makkeho. Casom sme zrusili paplon, ked je chora a zle spi, ze sa velmi mrvi, dam jej tam zas paplon alebo velke vankuse, keby padla, padne do vaticky. Ale zatial klop klop sa nic nestalo a uz tak spi 3 roky. Cize my sme nikdy zabranu nemali. Ale pokial sa bojis ze by spadla, tak jej nechaj hoci aj do 10 rokov, tu podla mna vek nehra ziadnu rolu. Ak je taka ze cestuje po posteli, tak neriskuj.

sednaja
23. apr 2015

@crazybabenka Naša cestovateľka spí na posteli sama od 1 roka a 7 mesiacov. Tiež sme chceli riešiť zábranu, ale nevedeli sme zohnať, tak sme jej dávali zatiaľ na zem veľkého plyšáka, párkrát spadla a potom sa naučila. A to je veľká cestovateľka. Inak, aj teraz sa jej niekedy stane, že zrúbe - ale to je skôr výnimka, keď má nekľudnú noc a nevie čo so sebou

cerez
23. apr 2015

môj má tri a pol roka a spí vo veľkej postieľke so zábranou
je to cestovateľ a neviem si predstaviť,že spí bez nej
čas na jej odstránenie príde,teraz nemám dôvod ju rušiť,ked plní účel