Zateplené gumáky alebo snehule na zimu

alex2019
8. nov 2022

Ahojte, chcem sa spytat - mate pre deti na zimu zateplene gumaky, snehule alebo oboje? Totiz, ja som doteraz pre syna (3 roky) mala len snehule ako doplnok k standardnym zimnym topankam ale uvazujem aj nad tymi zateplenymi gumakmi, len teda rozmyslam, ze ci to vynosi. Vela deti ma Enfant zateplene gumaky, ak ich mate. nosia to deti aj v zime alebo mate separatne snehule? Zda sa mi, ze noha mu celkom rychlo rastie, takze nevioem ci mu budu este na jar ked ich teraz kupim tak preto rozmyslam aby som nekupila daco co si da 3x a koniec..

leniel
8. nov 2022

zateplene gumaky a snehule su za mna jedno a to iste. Ja ostavam verná snehuliam, predsa len sa daju zatiahnuť väčšinou natesno k nožke, nenasype sa do nich sneh ...

andreatytler
9. nov 2022

@alex2019 Syn ma 3 roky a teplu vlozku do gumakov som kupovala raz a nikdy sa poriadne nevyuzila. Ak je zima a mokro, dam cizmy a ak je este teplo a mokro, stacia klasicke gumaky. Tych dni, kedy je trochu zimsie ale este priteplo na cizmy je fakt velmi malo.

titla
9. nov 2022

@alex2019 Za mna najlepsia obuv na zimu. Syn ma 3 a kupujem mu Demar gumaky zateplene ovcou vlnou. Vlozka je vyberatelna a pratelna.
My zijeme v Bratislave a tu je malokedy sneh. Ked aj nasnezi v priebehu par hodin sa to zmeni na kasu plnu mlak a to snehule nedavaju.
Demar vyraba ma obuv aj pre dospelych, takze aj sebe planujem tuto sezonu kupit.

elanor
9. nov 2022

@alex2019 jednoznacne demmar mamut. Vlozka je z ovcieho runa, cize mrte tepla, vyberatelna, cize gumaky vyuzije aj na jar. Kupujem ich uz roky, a nedam na ne dopustit

marzii35
9. nov 2022

@elanor a su prosim vas aj na široké nožičky? Podľa vas? 🙂

elanor
9. nov 2022

@marzii35 to neviem odhadnut, neviem co si mam predstavit pod pojmom siroke.

marzii35
9. nov 2022

@elanor mame problém s vysokým nartom malo ktore obuje 😐