Zimná obuv pre deti
Mamicky poznate tieto topanocky http://www.topanky-detske.sk/ ? Niektore sa mi zdaju lacne ze ake to moze byt....
Ahoj. Dcera mala vlani peddy. Nedam dopustit. Ani sa neosuchali ani nic. Edte som ich ptedala. Teraz mame nejaku inu znacku a snehulky som peddy kupila
Vdaka, budem vediet pre svoje dve, zacala som aj predavat detske topanocky, tak sa poobzeram aj po tychto, ked mi ich odporucas.
Nie vsetko lacne je zle. Toto som si povedala ze vyskusam a ked sa neosvedcia kupim Protetiky. Prechodnu a sandalky kupujem protetiku.
Odfotim aj zimne vecer. Dcera je v skolke
Odfotim aj zimne vecer. Dcera je v skolke. Tie zimne cizmicky z vlani vobec nepremokali. Fakt super
Dik moc. Dobre vyzeraju
Dakujem este raz. Si super
@marika0306 Mali sme letný model týchto lacných topánočiek a boli také tvrdé, že sa nedali nosiť. A to niesme nejaké fajnovky.
@vulka tieto su super, makkucke. Mozno zalezi aky je to model...

Ahoj, ked si chcela vediet o znackach ako Sunway a tak, u nas v KE je obchod, kde maju viacero lacnejsich polskych znaciek (teraz nehovorim o zn. Renbut alebo Kornecki, ale o lacnejsich) a niektore vyzeraju vcelku kvalitne, no vacsina podla mna nestoji za vela.