Zimný overal z Lídla verzus overal H&M

elje
8. okt 2016

Ahojte. Dnes som kúpila dcére zimný overal Lupilu v Lidli. Chcem sa spýtať mamičiek čo majú s týmito overalmi skúsenosť z minulých rokov, ako boli spokojné.. Minulý rok sme mali H&M overal a bola som maximálne spokojná. Ten však stál 39,99 eur a dnes v Lidli som zaplatila 15 eur.. čiže peňažný rozdiel je značný 🙂 Nepremoknú tie Lidl overaly rýchlo? Pretože ide hlavne o tú funkčnú stránku a o to, aby bola aj po 2-3 hodinovej sánkovačke v suchu 🙂 Ďakujem za každý názor..

siska53
8. okt 2016

@elje My co sme mali overal a zopar bund z Lidla,sme boli spokojni. Nic nepremoklo.

natalushka
8. okt 2016

My kupujeme "na doma"(dvor,valanie v snehu,na dvore,proste spinave aktivity🙂) vzdy tieto v lidli..maly teda ale bundu a oteplovaky..a max spokojnost..na paradu potom v hm,nexte,zare..ale s lidlom spokojnost aj s ostatnym oblecenim pre deti..a ako pisete..cena neporovnatelna🙂a kvalita mozno niekedy aj lepsia..

siska53
8. okt 2016

@natalushka Asi okrem pancuch, s nimi som v poslednej bunde nebola spokojna a maly navyse chce len tie obycko socialisticke..

elje
autor
8. okt 2016

@siska53
@natalushka

Super.. som rada.. Odskusame teda tento rok Lidl kvalitu a uvidime. Tiez mame ''na paradu'' peknu bundu s nohavicami, aj ked drobcom sa to tazko vysvetli, ze teraz sa mozes valat a teraz nie 😀 😀 😀

siska53
8. okt 2016

@elje ved to. Ja preto kupujem nie na paradu.. Syn mal sice aj drahsiu bundu z tesca,no lidlacka spravila rovnaku sluzbu. Malej som uz aj v Kiku kupovala. Dufam,ze jej ese tuto zimu vydrzia vlanajsie,ma dve,obe z lidla, kedze sme kupili vacsie (ale nie privelmi), mohli by jej byt dobre... Uvidime. V lidli je fajn aj to,ze mozes vratit ci vymenit..ak nesedi nieco. A nerobia problemy.

elje
autor
8. okt 2016

@siska53 Ano, aj ja tam preto rada nakupujem bez skusania.. vsetko vyskusam doma a potom bez problemov vratim co nesedi.. Dnes som kupila 3 overaly... uz len vybrat spravnu velkost a ostatne vratit 🙂

siska53
8. okt 2016

@elje 🙂) Ja som tento rok to nejak zmeskala,aj gumaky.. Nemal mi tam kto ist a ja som teraz dlhodobo nefunkcna,tak uvidim.. Dufam,ze mame pre starsiehi nieco zdedene a po nom zas nieco pre malu - myslim oteplovacky a ze jej tie bundy budu dobre.. Ani pyzama pre vacsie deti som nestihla..

biba12
8. okt 2016

Ka som kúpila synovi bundu takú na výmenu ( mal jednu poriadnu a jednu na výmenu)v lídli pred dvoma rokmi. A naposledy. Husto snežilo a po 15 min cesty pešo domov bola bunda mokrá. Kdezto moja Alpinka to prežila v pohode.

diablikovci
8. okt 2016

@elje Ja som stále mala aj overaly aj bundy s Lidlu a bola som spokojná . Ale pre istotu som ich nastriekala impregnačným sprejom tiež z Lidlu za 2,-e Sorry jednu zimu sme mali overal s exisportu. A tento rok budeme mat zase lebo takú veľkosť uz v lidli nepredávajú :(