12-hodinové zmeny v práci
Baby prosím vás čo si myslíte o práci 12hodin ranná,nočná a ešte vyžadujú nadcasy po nočnej ste radi že ste doma že si odychnete a na ďalší deň musíte ísť na nadčas ale nie 4 hodiny alebo 8 ale 12 hodín.Ludia im každý deň utekajú s práce nahanate sa tam a ešte keď odmietnete voľno tak to od nich vyznie ako keby odmietal nadčasy môžme tá vyhodiť,ale 12 hodinové nadčasy mne je presnejšie s manželom zdravie ako neake peniaze.Hladame si druhú pomalí.
@zuzana123446 tak tomu sa mi nechce veriť, že niekto ťa núti robiť 24 hod. To v akej firme robíš?
@zuzana123446 a čo ti bráni odísť? Nechápem, prečo niekto trčí na takomto mieste. predpokladám, že rodinu nemáš, keď si na ubytovni.
@zuzana123446 ak píšeš pravdu, tak porušujú zákon. A ešte že vám píše koordinátor či kto vyvoláva atď. 🫣
Co tak inspektorat prace???
@janulik2008 áno dokonca som naranej a majsterka mala drzosť mi povedať že či som prispata že by ma radšej vymalovala
@kvetinka75 už máme dve ponuky na 8 hodinové zmeny
@zuzana123446 kde to vlastne pracujete, môžeš poslať aj do správy lebo oni by si zaslúžili riadnu návštevu z inšpektorátu. Ja tiež robím na výrobe ale aby človek ťahal 12tky a ešte k tomu nadčasy je protizákonné. Nám dávajú dopredu vedieť o nadčasoch (sem tam sa stane že musíme ostať nečakane ale to je málokedy) nie že robíš 12tku a ešte ti naložia
Je to masaker to ti poviem, treba ale to riešiť ak to nie je OK. Ak porušujú zákon. Predsa len sme ľudia, nie sme stroje!
@janulik2008 v Suranoch pracujem v jednej fabrike no hroza už čakáme s mužom kedy bude 18:00 aby od rána do mňa bezpriciny jebali to není normalne
@zuzana123446 zbieraj si dôkazy, odfoť si dochádzku, skryte si nahraj keď po vás vrieskajú a vyhrážajú sa
@zuzana123446 a prečo sa neozveš?
@janulik2008 povedala som im svoje a bolo to ešte horsie a tak isto aj do jedného chalana vybuchla pre nič za nič.

@kvetinka75 áno presne tak