Absolvovali ste niekto kurz účtovníctva cez úrad práce?

alessia443
3. sep 2019

Absolvovali ste niekto? Zaujima ma hlavne, ci je to skor pre zaciatocnikov, alebo ci je moznost ist ak viac do hlbky .. Ja mam obchodnu akademiu a roky praxe na uctovnickej pozicii a teraz mi bol ponuknuty repas kurz od pracovnicky UP. Vzala by som to, keby mi rozsiril obzory... Resp. Ak by som ten kurz nevzala, mozu ma vyradit z UP?
Vdaka za vase rady!

lucyluv
4. sep 2019

Ja som tak bola, tiež mám za sebou obchodnu akadémiu, chcela som si preopakovat všetko cez repas, ale bola som ako samoplatca. Kurz bol veľmi kvalitný, ale skoro všetko som vedela, mne to ucto ale vždy veľmi islo. Kurz vnímam pozitívne, mali sme za vyucujucu reálnu účtovníčku a boli sme aj skvelá partia, spoznala som nových ľudí. Ale až tak veľmi mi obzory nerozšíril. Podľa mňa ta za to nemôžu vyradiť, prípadne si pýtaj iný. Ja som si vymyslela, že chcem začať podnikať a preplatili mi kurz floristiky :D tak to už bolo úplne mimo môj obor, avšak tiež zaujímavé.

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
qsookie
4. sep 2019

Ja som absolvovala jednoduché plus podvojné - účtovník junior, čiže základy dobré pre obyčajnú fakturantku. Obsiahlejšie kurzy ti úrad neponúkne, sú podstatne drahšie a keď si taký nájdeš, je otázne, či ti ho preplatia.
Otázka, či ho prijať - všetko je o ľuďoch, záleží od úradníčky, či sa s ňou dá rozumne dohodnúť. Ja som evidovaná už nejaký ten rôčik a vždy sa dalo.