icon

Aká je pracovná doba na úrade práce?

28. feb 2025

Dobrý deň. Prosim vas neviete mi povedat aka je pracovna doba na upsvare? Na pozicii referenta? Maju 7,5 hodiny plus prestavka ? Fuxnu pracovnu dobu ci flexibilnu? Dakujem

krasneleto
28. feb 2025

preco si mysli, ze my vieme viac ako tam kde si bola na pohovore?

autor
28. feb 2025

@krasneleto ja som bola na pohovore?

krasneleto
28. feb 2025

tak ak tam pracujes, pracovnu dobu poznas.. ak sa tam chystas tak si musela byt na pohovore a mala si sa spytat .. a ak to nie je ani jedna z moznosti, tak zbytocna starost kto ma aky pracovny cas ked sa ta netyka, ci?

bebe69
28. feb 2025

Ahoj. Robím od 7 hod do 15 hod s tým, že ráno môžeme prísť od 6:30. Vo štvrtok a piatok ak máš nadčas môžeš odísť o 14:00. Keď ti vyjde služba, streda do 17:00.

autor
28. feb 2025

@bebe69 dakujem. Cize nie kazdu stredu do 17?

darkswan
28. feb 2025

Mne pride, ze nerobia vobec 🤷‍♀️

mateson2004
28. feb 2025

@darkswan z čoho tak usudzuješ?

marca12
28. feb 2025

@darkswan Robia kopec zbytocnych papierovaciek a navyse s kadejakymi ludmi,takze zdanie castokrat klame. Ja by som ani za nic nerobila na urade prace.

autor
28. feb 2025

@marca12 dobre ved ta ani nikto nenuti

marca12
28. feb 2025

Ja som to nemyslela v zlom. Len tej pani,co tvrdi,ze tam nic nerobia som ozrejmovala situaciu. Robia toho dost a malokto by mal nervy na ludi,co tam denne chodia. Lebo tam teda nechodia vyobliekani podnikatelia na urovni. Drviva vacsina je kadejakych neprijemnych ludi,ktorym sa pracovat nechce a len davky hladaju.

autor
28. feb 2025

@marca12 no predstav si ze ja som rok na urade,ziadne davky neberiem,pracovat chcem tak ze uz som zufala z toho ze som rok doma. A chodim tam vyobliekana 😀

zojanka
28. feb 2025

Autorka, ale veď @marca12 vôbec nenarážala na teba konkrétne, ale písala aká je to práca ... zbytočne si vzťahovačná

marca12
1. mar 2025

Tak ty patris k mensine,ktora im sprijemni den a radi uvidia slusneho cloveka,ktori s nimi nejedna ako s handrami.

opica_skorica
1. mar 2025

Autorka:
Keď sa naučíš Zákon č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, tak sa prihlás na výberko, potom stačí zvládnuť test na 80 percent a máš asi 5 percentnú šancu, že to miesto nebude už dopredu obsadené nimi vybratou osobou.

darkswan
1. mar 2025

@mateson2004 z vlastne skusenosti ozvala som sa v zavaznej veci na ktoru mi mailom nebolo odpovedane dva mesiace, dodnes nemam ziadnu relevantnu odpoved, lebo len pocuvam, dnes nemam cas, prosim trpezlivost, ale za dva mesiace a dva tyzdne telefonatov pocuvam len vyhovaranie nemam CAs a ziadnu ale naozaj ziadnu relevantnu odpoved

darkswan
1. mar 2025

@marca12 Nuz mne napriklad uplne bezdovodne zastavili na pol roka davky na dieta, bez akejkolvek informacie, bez akehokolvek vysvetlenia…byt v inej situacii ako napriklad samozivitelka by to bol standartne pre ludi velky problem…normalne v tomto pripade je napisat vysvetlenie preco davka bola zastavena ale 0 komunikacia mi naozaj nepride korektna a neustale vyhovaranie typu malujeme, mam skolenie, atd je troska nemiestne zo strany uradu…davky som nikdy nezneuzivala a do systemu stedro prispievala, takze aspon normalnu transparentnu komunikaciu si zasluzim

autor
1. mar 2025

@opica_skorica u nas aj nevyhadzuju vyberove konania. Je to len po znamosti.

michelle567
1. mar 2025

Ak môžem poradiť. Určite nestačí len ten jeden vymenovaný zákon. Na každé vyberko je oznámených 5-6 zákonov, podľa oddelenia a otázky sú z každého zákona. Napr na oddelenie hmotnej núdze a št.soc. dávok zákon o službách zamestnanosti ani nie je 🙈 na vyberko sa viete prihlásiť cez stránku cisss.gov.sk kde sú vždy vypísané podmienky a zákony. Ak by ste mali záujem o dočasnú službu (zástup počas md) na tieto miesta sa výberká neohlasujú. Odneste si životopis a žiadosť na osobný úrad a možno sa vám sami ozvú, keď budú hľadať na dočasnú štátnu službu. A všeobecne...podmienka je aspoň Bc. (zasa závisí od oddelenia a konkrétnej pozície...)

autor
1. mar 2025

@michelle567 tu nie su ziadne otazky,ziadne vyberko. Vsetko po znamosti. Ide sa za riaditelkou do kancelarie,pokecate a je vybrate.... Bohuzial

michelle567
1. mar 2025

Na oficiálne nové miesto musí byť vyberko. A áno kto ide na zástup tak to aj píšem - vyberko nie je. Ten kto ide cez kanceláriu má žiadosť a životopis na osobnom úrade. A vtedy sa ide len na taký pohovor

mateson2004
1. mar 2025

A ty máš záujem o prácu na UPSVaR?