Aká je pracovná doba na úrade práce?
Dobrý deň. Prosim vas neviete mi povedat aka je pracovna doba na upsvare? Na pozicii referenta? Maju 7,5 hodiny plus prestavka ? Fuxnu pracovnu dobu ci flexibilnu? Dakujem
@krasneleto ja som bola na pohovore?
tak ak tam pracujes, pracovnu dobu poznas.. ak sa tam chystas tak si musela byt na pohovore a mala si sa spytat .. a ak to nie je ani jedna z moznosti, tak zbytocna starost kto ma aky pracovny cas ked sa ta netyka, ci?
Ahoj. Robím od 7 hod do 15 hod s tým, že ráno môžeme prísť od 6:30. Vo štvrtok a piatok ak máš nadčas môžeš odísť o 14:00. Keď ti vyjde služba, streda do 17:00.
@bebe69 dakujem. Cize nie kazdu stredu do 17?
Mne pride, ze nerobia vobec 🤷♀️
@darkswan z čoho tak usudzuješ?
@marca12 dobre ved ta ani nikto nenuti
Ja som to nemyslela v zlom. Len tej pani,co tvrdi,ze tam nic nerobia som ozrejmovala situaciu. Robia toho dost a malokto by mal nervy na ludi,co tam denne chodia. Lebo tam teda nechodia vyobliekani podnikatelia na urovni. Drviva vacsina je kadejakych neprijemnych ludi,ktorym sa pracovat nechce a len davky hladaju.
@marca12 no predstav si ze ja som rok na urade,ziadne davky neberiem,pracovat chcem tak ze uz som zufala z toho ze som rok doma. A chodim tam vyobliekana 😀
Tak ty patris k mensine,ktora im sprijemni den a radi uvidia slusneho cloveka,ktori s nimi nejedna ako s handrami.
Autorka:
Keď sa naučíš Zákon č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, tak sa prihlás na výberko, potom stačí zvládnuť test na 80 percent a máš asi 5 percentnú šancu, že to miesto nebude už dopredu obsadené nimi vybratou osobou.
@mateson2004 z vlastne skusenosti ozvala som sa v zavaznej veci na ktoru mi mailom nebolo odpovedane dva mesiace, dodnes nemam ziadnu relevantnu odpoved, lebo len pocuvam, dnes nemam cas, prosim trpezlivost, ale za dva mesiace a dva tyzdne telefonatov pocuvam len vyhovaranie nemam CAs a ziadnu ale naozaj ziadnu relevantnu odpoved
@marca12 Nuz mne napriklad uplne bezdovodne zastavili na pol roka davky na dieta, bez akejkolvek informacie, bez akehokolvek vysvetlenia…byt v inej situacii ako napriklad samozivitelka by to bol standartne pre ludi velky problem…normalne v tomto pripade je napisat vysvetlenie preco davka bola zastavena ale 0 komunikacia mi naozaj nepride korektna a neustale vyhovaranie typu malujeme, mam skolenie, atd je troska nemiestne zo strany uradu…davky som nikdy nezneuzivala a do systemu stedro prispievala, takze aspon normalnu transparentnu komunikaciu si zasluzim
@opica_skorica u nas aj nevyhadzuju vyberove konania. Je to len po znamosti.
Ak môžem poradiť. Určite nestačí len ten jeden vymenovaný zákon. Na každé vyberko je oznámených 5-6 zákonov, podľa oddelenia a otázky sú z každého zákona. Napr na oddelenie hmotnej núdze a št.soc. dávok zákon o službách zamestnanosti ani nie je 🙈 na vyberko sa viete prihlásiť cez stránku cisss.gov.sk kde sú vždy vypísané podmienky a zákony. Ak by ste mali záujem o dočasnú službu (zástup počas md) na tieto miesta sa výberká neohlasujú. Odneste si životopis a žiadosť na osobný úrad a možno sa vám sami ozvú, keď budú hľadať na dočasnú štátnu službu. A všeobecne...podmienka je aspoň Bc. (zasa závisí od oddelenia a konkrétnej pozície...)
@michelle567 tu nie su ziadne otazky,ziadne vyberko. Vsetko po znamosti. Ide sa za riaditelkou do kancelarie,pokecate a je vybrate.... Bohuzial
Na oficiálne nové miesto musí byť vyberko. A áno kto ide na zástup tak to aj píšem - vyberko nie je. Ten kto ide cez kanceláriu má žiadosť a životopis na osobnom úrade. A vtedy sa ide len na taký pohovor
A ty máš záujem o prácu na UPSVaR?

preco si mysli, ze my vieme viac ako tam kde si bola na pohovore?